Wednesday, May 21, 2014

Berburger Bakar di Menara Alor Setar


Assalamualaikum w.b.t..


sambungan dari hari kejadian di Tasik Darulaman Jitra.. sangat mengambil masa untuk habiskan yang seterusnya.. walau dah lama, kan ku coret jua untuk kenangan di masa senja.. menjadi saksi pertemuan antara kita..

balik dari tasik dah nak dekat maghrib, penat dari perjalanan sampai pon tak habis lagi kami dah decide nak keluar ke Alor Setar malam tu, memburu Burger Bakar Abang Burn.. kemain melonjak perasaan teringin nak makan sebab first time.. siap ambek plan dalam google.. akhir kata, tak sangka sesat.. sedih hidup.. T_T

P-E Burger, Alor Setar

sebenarnya dah ikut map tu, tapi yang kami jumpa hanya P-E Burger.. tak kan nak tanya abang tu, mana gerai BBAB.. kang tak sedih hidup kami, sedih lagi hidup dya.. dah dapat pelanggan alih tanya gerai BBAB.. tapi serius orang memang ramai.. dalam menu list pon ada je burger bakar.. 


tak taw la ramai sebab burger ke, ramai sebab ada tiga punca makanan kat situ.. gerai P-E Burger nih depan kedai Tat Nasi Ayam dan bersebelahan kedai sate.. sate siap ada delivery.. memang hebat lah.. tapi husna lagi suka sate semeling.. murah oii..:p sedap pon sedap.. 


burger kami order tapaw je sebab nak makan kat menara Alor Star.. member husna cakap malam tu ada uptown.. burger sedap.. eleh, burger biasa pon sedap bagi husna kalau dah namanya makanan..>_< husna pilih apa ntah tak ingat.. ada daging burger bakar besar dari kebiasaan, sosej dan telur.. separuh daging terpaksa husna buang sebab perut dah tersangat mampat.. -..-  

perasan tak husna yang pegang kamera tuh.. depan diorang ni laa..
macam biasa laa habis makan, tiba masa nak selfie sampai pitam.. dan ini bukti kami dah sampai Alor Star.. muehehe.. bunyi macam susah sangat nak sampai.. balik rumah dalam pukul 12, hebat kan anak dara kuat berjalan.. kah.. nanti sambung cerita keesokkan harinya di Perlis.. nanti tu tak taw la bila.. -.-

berita kucing ungu comel ditemui di Stesen LRT Masjid Jamek di SINI..


Till then!! See ya~  















12 comments:

  1. hehe rindu plak nak hanging out with my besties

    ReplyDelete
  2. Sempat lagi dah kenyang makan selfie ..
    Burger bakar mmg sedapp ...

    ReplyDelete
  3. Lama tak pi jalan-jalan ke Kedah..rindu pulak

    ReplyDelete
  4. esok malam nk balik kedah.wehoo..
    ada masa blh la singgah ke sini..
    in shaa Allah.. :)

    amboi sakan berjalan noh..
    pi mana ke perlis?

    ReplyDelete
  5. kali kedua untuk malam ini terkena dengan entry husna dan makanan..hehehe..kedai burger nie ohsem ker???boleh laa try nanti kalau pergi jalan2 kat kedah..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. Dulu pi aloq star pun jalan ke tesco je...ajak member g menara alor star dia tak nak..nak wat cane...menumpang orangkn.

    ReplyDelete
  7. teddia.. nnt kalau sampai alor setar boleh cari ni.. hehehe

    ReplyDelete
  8. nak tau tak ? syira belum lg merasa burger bakarrrr

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates