Wednesday, May 28, 2014

Wordless Wednesday #44


Assalamualaikum w.b.t..






sempat lagi diorang buat macam nih.. -.-
ragam twitter.. hehehe..















15 comments:

  1. Ada jek idea dorang nak buat semua nie. Tweet @lembutkan paling banyak RT, terkena tempias populariti Aaron Aziz. :D

    ReplyDelete
  2. oang yg main twitter nie ramai yang creative...mungkin sebab benda tu spontanius kot..hahaha..menabung Lenovo sini...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. haha
    comel la pulak
    akak dah lama tak layan twitter :)

    ReplyDelete
  4. akk takde twitter.. jadi xkisah sngt bnda camni..hihi

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.