Thursday, May 08, 2014

The Liebster Award by Pha Is


Assalamualaikum w.b.t..


tak sangka ada lagi segmen tag macam ni.. kali ni lagi style.. siap ada rules and regulation.. tak percaya?? rujuk sini The Liebster Award.. hari tu kat dashboard blog nampak je orang join tapi buat tak reti.. :p last-last diri sendiri kena tag.. dua kali plak tuh.. hahaha.. menjawab soalan pha is dulu.. then husna proceed tag seterusnya.. ingat nak campur je dua-dua tapi risau panjang la plak..


1. komen berkenaan blog Hikayat Budak pening ni?
- puas berlegar dalam blog HBP tadi.. :p loading ok je, kekemasan kat atas thorbaek dah.. pakej dengan iklan.. rajin sungguh edit ye.. then kekemasan kat bawah, apa kata kalau gabung je semua banner autoping tu dalam satu kotak widget.. linkwithin dengan newtab tak perlu kot letak title.. pendapat husna je..:)

2. hobi korang waktu lapang?
- suka cuba resepi baru dan berblog..

3. ciri2 pasangan ideal?
- berjanggut ciput, matang, ada rupa, cukup sifat, botak macam Vin Diesel, dan paling penting dya taw macam mana nak handle dan faham husna..

4. tetiba korang dapat duit sebanyak RM5juta. apa yg korang akan buat dengan duit tu?
- beli rumah, bawak mama abah pergi haji, kawen, derma, dan shopping.. hehehe..

5. siapa yang selalu jadi ikutan/rujukan korang dalam dunia blog?
- ikutan dan rujukan untuk apa ye?? selalu kalau nak rujuk husna google je.. muehehe..

6. warna kegemaran dan kenapa?
- oren dan hijau.. oren sebab dari sekolah menengah rasa macam menarik, sesuai dengan diri.. hijau sebab buah hati suka.. jadi tersuka jugak, boleh macam tu.. >_<

7. describe diri anda?
- banyak cakap, sensitif, manja dengan orang paling rapat, jenis berterus terang, dan tak suka politik.. sebab politik yang memecah-belahkan manusia.. tapi tak bermakna husna tak ambil tahu.. cakap orang nih kadang-kadang tak boleh percaya sangat..

8. berapakah berat badan korang sekarang? (tak de paksaan untuk jawab, just nk tahu korang berani jawab dengan jujur or tak dgn soalan ni)
- 50++kg.. :p

9. benda yg paling tak suka bila blogwalking?
- word verification..

10. perkara yg paling nakal yg korang pernah buat?
- lompat pagar sekolah

11. perkara yg boleh membuatkan korang menangis?
- banyak sebab, kind of sensitif kan husna nih.. jadi benda simple pon boleh.. tengok drama yang sedih sikit, mula la bergenang ayaq mata..


Siap!! husna mohon izin nak tag join The Liebster Award.. jangan lupa jawab soalan yang husna beri kat bawah nih.. lepas tu tag 11 calon yang lain dan beri 11 soalan kepada mereka.. 

3. mira
5. anies


Soalan-soalannya:
1. Anak ke berapa dari berapa orang adik-beradik??
2. Belajar atau kerja?? belajar mana??
3. Dah ada boyfriend/girlfriend??
4. Pendapat anda mengenai kahwin muda??
5. Media social mana yang menarik perhatian anda?? dan kenapa??
6. Tujuan anda berblog??
7. Kasi komen dan pendapat sikit kat Blog Husna Zahidi..
8. Dah kerja nanti gaji pertama nak buat apa??
9. Dah habis ganti puasa??
10. Raya tak lengkap tanpa __________??
11. Pernah kena tipu?? sebab??


Selamat Menjawab!! dah jawab jangan lupa roger husna..:)














14 comments:

  1. amboi. detailnya komen untuk blog.. hehehe.. thanks.. akan dipertimbangkan cadangan tu.. :)

    ReplyDelete
  2. amboi rajinnyer jawab tag... akak dah berkurun tak main tag2 ni.

    ReplyDelete
  3. hehehehhe husna kita dah jawab dahhhhhh... hehehe laju kann :)

    http://newhusnayusof.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-4-dari-husna-untuk.html

    TQ dear sbb tag,, sorry kalau jawapan mengarut :) heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. dah jawab pon dah bersyukur..
      terima kasih ye..:)

      Delete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates