Tuesday, May 27, 2014

Review Blog Top Commentators | Blog Langkah Kaki Kanan


Assalamualaikum w.b.t..


rata-rata yang melawat husna punya blog, dan husna pon turut singgah kembali adalah yang berkeluarga.. husna suka baca pengalaman orang yang ada keluarga ni.. ada banyak sebab sebenarnya.. tapi sebab yang paling utama, mestilah pasal si kecil.. ngeh ngeh ngeh..

tetiba teringat pendapat pak saudara husna yang nak sepupu tinggalkan anak dya yang baru lahir tu kat mak dya.. alasan sebab tinggal jauh, tak de siapa nak jaga anak dya kat sana.. sepupu kerja as dietitian kat hospital johor, suami kat kedah.. nak jumpa balik lepas transfer, itupon dalam masa dua tahun.. ya allah, walau terdesak macam mana sekalipun janganlah tinggal.. rugi tersangat rugi, dalam tempoh dua tahun tu memacam perangai dan keletah dya kita boleh belajar.. sayang lah kalau tak dapat nak hadapi semua tuh.. :( lagipon anak kan amanah Allah.. :)


cukup membebel sampai situ, sambung topik asal.. husna nak review blog akak shidasyakirin.. tapi termukaddimah sampai dua perenggan.. -.- pemilik blog Langkah Kaki Kanan, seorang isteri dan ibu.. mempunyai sorang anak kecik yang comel.. 

akak shida nih selalu kongsi pasal clearance warehouse untuk baby dan kanak-kanak yang berlangsung kat memana.. bila dah ada clearance, mestilah akan ada sales.. tidakkah itu akan menganggu gugat hati dan biji mata yang pantang tengok sales?? hahaha yang belum jadi mak budak pon sibuk nak teruja membaca.. :p

kekadang ada jugak kak shida kongsi pasal tips.. dan kalau nak lebih cerita, wajiblah terjah blog kak shidasyakirin..("\(^_^)/")

eh dah dapatkan tiket free ke South Korea?? kalau belum, boleh dapatkan di SINI..


Till then!! See ya~  















7 comments:

  1. Assalammualaikum.. husna,

    review blog yang menarik.. moga ukhuwah antara sentiasa rapat terjalin...

    mselim3

    ReplyDelete
  2. Thank you so much husna..for the review
    kembang kempis hidung akak baca.. haha
    Thanks again sbb rajin singgah blog akak..

    ReplyDelete
  3. nice review husna..insyallah nanti kalau berkesempatan saya lawat blog dia..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. Menarik juga review camni, nanti zumal terjah blog tu :))

    ReplyDelete
  5. kan best klau internet akk ni unlimited.. boleh jenguk blog kawan2 lain.. hukhuk2..
    akk pun suka baca kisah orang yang dah ada family.. macam2 ilmu blh ambik.

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.