Saturday, December 28, 2013

Segmen | Jom Update Bloglist Husna!!


Assalamualaikum w.b.t..


dah hujung minggu, kemain goyang kaki ye.. ke ada jugak yang tengah buat kerja?? husna tengah cuti midsem sekarang, memang goyang cursor jelaa.. hehehe.. *assignment beratur kau tak pikir.. -..-"

di ambang penghujung tahun 2013 ni terasa nak bersegmen plak.. lagipon sepanjang 2 tahun berblog ni husna tak pernah lagi anjur segmen atau giveaway mahupun contest.. setakat sponsor je.. =(

banner segmen

tujuan utama nak update bloglist kat sebelah sebab husna dah malas nak tengok dashboard.. huhuhu.. sekarang ni kalau nak blogwalking je mesti husna terjah bloglist.. tapi rasa macam tak puas hati lagi sebab tak semua tersenarai.. kesian la pada pengunjung setia, rajin komen tapi husna tak balas jejak balik.. sebabnya blog tak tersenarai dalam bloglist husna.. 

untuk berlaku adil, meh sini tinggalkan link blog kat kotak komen.. tak perlu pun sesusah nak update entry.. buat mereka yang dah tersenarai tu, husna akan kekalkan.. =) 


tarikh akhir: 31 December 2013 (tepat jam 2359)















p/s-harap mendapat sambutan.. :)

24 comments:

  1. blogwalking husna...hihihi!!blogwalking..jemput follow blog saya ya
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Awk,Sye nk tanya..Awk ada jual vitamin ye :)?Bleh ke jual vitamin secara on9 atau runcit :)?Drpd Hariz :).

    ReplyDelete
  3. selamat meng-update bloglist..
    kalau dah adadlm bloglist, x perlu lagi kan bagi url...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. terima kasih pha is..
      kalau dah ada tu tak perlu la..=P

      Delete
  4. blog acik mcm tak ada dalam bloglist ^_^

    www.akupenghibur.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih acik.. hujung jam segmen nnti husna masukkan..

      Delete
  5. Assalamualaikum dan selamat petang sabtu dik Husna...akak leh join ker...

    http://mardiahdiana.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Sempatkan jgk ; terima kasih Husna selalu menyinggah..PCL nak join bloglist husna :
    www.nazlee.com

    ReplyDelete
  7. nak menyelit jugak la :p
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Nak mencelah boleh
    http://lovingwantie.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. nk juga la.. http://lynathegojes.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. nk ddk dlm bloglist jg boleh..tq http://miaduniaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. alahaiii.. terlepas sudah... huhu.. sorry dear...

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.