Tuesday, July 15, 2014

Kad Raya Pertama 2014


Assalamualaikum w.b.t..


Hi, ingatkan dah pupus di telan zaman, rupanya masih ada lagi yang mengekalkan.. sukanyaa hoii.. kalau dedulu waktu kecik rajin laa balas-balas kad raya dengan sepupu sepapat.. sekarang memasing dah besar, nak plak hidup di zaman teknologi serba canggih, tak perlu pakai kad, e-kad pon dah cukup.. tapi itu dulu, jenis teknologi baru nak up, memang semua kemain eksyen lah pakai e-kad.. sekarang nih kalau dapat kad raya, happy terok beb!! macam sekarang.. bheheee.. 

kad raya pertama husna untuk tahun nih, terbang dari bumi perlis sana, siapa lagi kalau bukan dari duniazumal.blogspot.com.. rajin dan baik betul zumal, siap adakan segmen untuk blogger yang teringin kad raya macam husna nih..:p 

terima kasih zumal..:)

kad raya dari duniazumal

kad raya dari duniazumal











27 comments:

  1. Sekarang ni payah nak dapat kad raya dari kawan2. Masing2 send sms la, wechat la. Salam Ramadhan. :)

    ReplyDelete
  2. dah dpt ye..
    x lama dh nak raya kan..
    tinggal 13 hari je lagi

    ReplyDelete
  3. alhamdulilah , dah dapat . sis dlm senarai menunggu .

    ReplyDelete
  4. wah dapat kad raya. Tahniah. dari Zumal pulak tu.
    psssttt: Zumal saya nak jugak huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya gurau ja zumal. sempat lagi ka?

      Delete
    2. Ala tak perasan aRz balas. Kalau masa tu masih tempat. Sekarang lepas raya baru dapat kadnya ^_^

      Delete
  5. waaa... dapat kad raya.... :)
    nak gak hehe

    ReplyDelete
  6. Wahh bestnyerrr Tahniah tahniah tahniah ..Ni kak lya tgh menunggu gak ni kad Zumal sampai kat umah hehehehe ..........

    ReplyDelete
  7. wahhh tak sabar nii nak dapat kad raya dari kawan kawan... macam ni la baru meriah.. ada org saling bagi kad raya

    ReplyDelete
  8. best dapat kad raya camni kan..boleh simpan buat kenangan

    ReplyDelete
  9. Salam ramadhan ke 18 diucapkan.. saja ja blogwalking dari blog MiaLiana, harap anda lebih success dan teruskan share di blog ini untuk tatapan semua ya ;-) baju raya beli dah ka hehehe ;-)

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah..ada jugak dpt kad raya..dah bertahun saya x dpt kad raya..hehehe

    http://suriaqistina.blogspot.com/2014/07/14-julai-2013-yang-terindah.html

    ReplyDelete
  11. susah dah nak dapat kad raya semuanya pakai moden style (virtual)

    ReplyDelete
  12. kumpul dlm album..akan datang belum tentu dpt lagi. jadi nostalgia nanti..

    ReplyDelete
  13. tahun ni tak sempat nak bagi kad raya, dapat kad raya pun takde jugak kot rasanya. hehe

    ReplyDelete
  14. OMG! kad raya la :-)
    sedih... aida x dpt satu pun kad raya.
    and diri sendiri pun tak anta kat sesape ha ha ha :-)

    ReplyDelete
  15. wah bestnya dpt kad raya, bilalah sha nak buat exchange kad ni :(

    ReplyDelete
  16. Suka sebenarnyerr bila dapat kad raya ni kan Husna..

    ReplyDelete
  17. Perasaan dapat kad raya tu lain. hepi sampai ke telinga

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates