Monday, December 09, 2013

Keyword Minggu Ini | Keyword Tersembunyi, Terkejut


Assalamualaikum w.b.t..


terkejut minggu lepas belum reda lagi nih.. keyword ni tak taw la apa sebab muncul.. rasa macam %^&* gila siapa yang cari.. setiap hari mesti perhati, bila dia akan lenyap dari kotak keywords.. dan sekarang dia hanya tersangkut di carian bulan lepas.. lega~ 

sikit laa.. 

macam biasa setiap hari mesti buka site nuffnang.. check traffic, update survey, hantar ticket seketul dua, pastu check keyword.. serius terkejut nak meninggal tengok keyword yang tersembunyi nih.. kalau ada heart attack ni memang dah lama go..



wordless!! 














p/s- siapa cari ni baik ngaku cepat sebelum kena bom!! 

36 comments:

  1. Hahaha lawaknya.

    Nak buat jugak la carian mcm tu. Wakaka. Jz kidding :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. lawak emi cakap?? rasa blog ni xdak unsur 18sx..tp keyword kemain..

      Delete
  2. apakah keyword itu... hu hu hu.... sangat tak sesuai dan kalau boleh buat sakit jantung tu memang tak best kan???

    ReplyDelete
  3. hehe sabar2 cik husna..
    bahaya tu..
    hehe
    kami ngaku, bukan kami yg cri keyword tu ok huhu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah cukup bersabar dah ni..
      nasib baik bukan AA yg cari.. kalau x, siap la..

      Delete
  4. hhaha ! biasa la tu, banyak keyword mengarut, sabo jela ;)

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum..husna,

    kisah....dengan husna... hehehe siapa lah tu kan..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam mselim..
      bukan siapa tapi kisah apa.. huhuhu..

      Delete
  6. kisah dengan husna?
    kisah per tu? hehe :)

    ReplyDelete
  7. kisah apa? kisah yg ada keyword 18sx tu ke?

    ReplyDelete
  8. kisah husna dengan sapa tuh..?? waa. misteri sungguh.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan dengan siapa la pha is tapi dengan apa.. huhuhu..

      Delete
  9. biasala husna, bgitu la carian org zaman skg hihi..da jumpa nnt pgl sha..sha nak boomm dia hihi

    ReplyDelete
  10. Hihi. Apa kisahnya tu dik. Ada ada saja kan.
    Morning :-@

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah la diorang ni.. ada saja benda nak dicari..

      Delete
  11. Replies
    1. ada peminat cukuplaa.. tp jangan la sampai misteri.. huhuhu..

      Delete
  12. apakah itu?keyword nuffnang tu memang selalu pelik² je

    ReplyDelete
    Replies
    1. xkan pelik kak fizah kalau xde yang cari.. huhuhu..

      Delete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.