Monday, December 23, 2013

Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM


Assalamualaikum w.b.t..


selamat sore!! eh.. selamat petang!! buat apa je tu?? ish sedapnyaaa kalau pepetang macam ni dok bawah pokok lepas tu menyicah pelam dengan kuah rojak mak bee.. omak oiiii.. tap, tap, menitis air liur.. hahaha.. 

tapi kalau tak dapat pelam, dapat topup RM10 pon boleh menitik air liur nih.. siapa tak nak kalau orang nak bagi free kan.. hehehe.. lelagi kalau fon memasing dah lama benor tak topup.. sampai selalu sangat buat credit advance.. tak pon request kat member.. sampai bila?? jadi, kalau tengah menyulur je tu ada baiknya kome join Segmen Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM ni.. tak susah pon.. 

kalau tak pon, rasa macam malas tahap tak taw nak kata apa dah, boleh je singgah site blogger Eraz ni.. seorang bapa moden yang bekerja sambil belajar.. salute sangat dengan blogger Eraz ni.. dah ada family, anak seorang, Zara Faleesya yang masih kecil cinonet tapi sanggup belajar demi mengukuhkan lagi pendapatan keluarga di samping menambah ilmu.. 

dalam era globalisasi ni, ingat mudah ke nak buat semua tu.. husna yang full time belajar pon rasa macam perit je.. tapi inshaAllah perit jerih tu nanti pasti akan hilang tatkala hasil yang dituai memberansangkan..

Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM














p/s-bukan senang nak senang, dan bukan susah nak susah.. :)

14 comments:

  1. Assalamualaikum w.b.t.. Terima kasih sebab sudi join SEGMEN : Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM yang tak seberapa ni.. Eraz dah update senarai peserta.. Dalam masa yang sama, bagi masa sedikit kepada Eraz untuk tentukan entri mana yang terbaik di antara yang terbaik. Ini link entri senarai peserta. Mungkin korang boleh blogwalking dulu..

    http://www.erazfadli.com/2013/12/senarai-peserta-segmen-jom-terjah-blog.html

    ReplyDelete
  2. salam...ayu dtg dari segmen yang sama.. good luck ye..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye... ayu ada buat segmen simple.. nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
  3. singgah sini http://ehbloger.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
  4. As salam..saya datang balas kunjungan

    Dah follow blog ni sekali

    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan salam singgah balas kunjungan...semoga berjaya dari segmen yang sama

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
  6. Thanks Husna coz sudi singgah Blog Santai. Good luck ya!!!!

    ReplyDelete
  7. wahh^_^ kalau ada masa boleh la join segmen acik pula, kenapa jadi blogger

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum...husna,

    wah.. menang top up daripada eraz.. tahniah k... moga sukses dalam berblog dan berjaya dalam pelajaran k.. Terbaik!! pilihan eraz.

    mselim3

    pls: pilihan entry terbaik utk segmen jom terjah blog eraz dan memenangi top up...

    ReplyDelete
  9. Eraz datang jalan-jalan cari pisang goreng di sini.. Haha..

    http://www.erazfadli.com/

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.