Thursday, October 03, 2013

Isu Semasa


Assalamualaikum w.b.t..

Morning y’alls!! Pepagi ni mood nak menaip tetiba meredah masuk ke dalam jiwa dan sanubari.. jejari turut lincah menari di atas keyboard encik Toshiba.. tapi sayang, perut berkeroncong mengalahkan radio buruk.. #ImmaStarvingForRotiCanai

Cuma singgah nak maklum isu semasa je..hehe.. pasal laporan ketua audit Negara?? Banyak laa.. husna tak pandai nak bagi maklum balas pasal semua tu.. tahu jelaa ilmu di dada pon ciput nyawa-nyawa ikan..


Currently Mood : Final Exam..
Tomorrow will be the third paper for this sem.. #PrayForTheBest Wish us luck!! =)
 
 
Isnin lepas..
Selesai suntik 3 jarum untuk #VaksinHPV sampai terdampar demam sorang kawan husna ni.. sebut pasal vaksin mesti ada je yang tak percaya atau ragu-ragu dengan keberkesanan mana-mana vaksin kan?? Dulu husna pon ada laa rasa ragu-ragu bila banyak soseh-soseh cakap akan ada tindak balas negatif.. entahlaa sampai sekarang tiada jawapan.. for sure memang ada effect positive tu.. yelaa mencegah lebih baik dari merawat kan.. even #DrHalina dengan kak #Wardina pon ambil kisah pasal vaksin kat anak-anak mereka.. =)




Sabtu lalu..
Ke #TanjungDawai sambut birthday my housemate..  kasi surprise sikit sama dya.. konon kereta rosak laa.. nak rosak pon strategic sangat..bhahaha.. apa lagi dah selesai je posing maut la sikit sambil menikmati pemandangan matahari terbenam.. Subhanallah, serius cantik sangat.. ^_^










Ps- Takziah buat keluarga mangsa keracunan makanan.. Al-Fatihah
pps- bajet dalam blog boleh trace hashtag agaknya.. nyampahhh~



12 comments:

  1. Replies
    1. sinar mentari terbenam yg keorengan..how i love it!!

      Delete
  2. Laa, orang padang serai ka??
    Selalu sangat teman mak pi market padang serai hehe :p

    ReplyDelete
  3. wah byk latest issue tau bila baca entry ni..mode gurau melampau.haha

    tg dwai smbut besday?strateginya tmpt.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mood gurau sikit je tu kak murni..=P

      itu je pilihan yg terpacul di otak..hahaha..

      Delete
  4. Salam husna

    mingu ni habis dh kot finak examnya,lps ni blh la lompat tinggi2....

    Betullah vaksin utk mencegah..tp akak ada bc dlm sebuah blog ni tentang vaksin yg mengandungi bahan khinzir,malah ms mak akak nk ke mekah dulu,heboh dikatakan vaksin yg disuntik utk para jemaah di katakan mengandungi bahan yg sama dn masa tu,hal ini memang disahkan benar dn dianggap oleh pemimpin kita ketika itu sebagai darurat...memang cantik tanjung dawai tu...tmpt kenduri yg menimbulkan trajedi tu kan?alfatihan utk mereka yg telah pergi.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam kak wirda..=)
      alhamdulillah settle semuanyaa..harap berjaya dengan cemerlang..Ameen..

      jadikan sebagai iktibar..langkah berjaga2 buat kita semua..inshaAllah..

      Delete
  5. Replies
    1. theres no more incoming paper.. 27 oct tu silap type..=P

      Delete
  6. Replies
    1. hehehe..husna dah lama habis kak jijah..tarikh tu silap sikit..

      btw terima kasih ye..=)

      Delete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.