Monday, January 04, 2016

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016


Assalamualaikum w.b.t..


Hi!

Selamat Tahun Baru 2016!! 

seketul entry tahun baru pon husna belom up lagi.. jadi husna sambut dengan segmen dari bro Hasrul Hassan jelah ye.. biar naik semangat nak ber-entry sikit.. ekekekke..:p


masuk tahun nih dah tahun ke enam husna berblog.. dari yang asalnya sekadar nak bercerita pasal diri sendiri semasa memula masuk belajar dulu dan berkongsi pengalaman husna mengenai sesuatu sehingga sekarang husna sudah pun join group blogger dan event review.. Alhamdulillah berkat bantuan dan tunjuk ajar daripada sahabat blogger sekalian..=)

inshaAllah akan datang Blog Husna Zahidi  akan berkongsi lebih lagi cerita-cerita menarik dan pengalaman husna terhadap sesuatu yang mungkin boleh dijadikan sebagai sumber panduan.. paling penting nak buat ramai kawan yang bukan semata boleh tegur dalam alam maya je, siap boleh berjumpa dan sembang rancak bila bersama.. hehehe..


Till then! See ya~

56 comments:

  1. Mohon tunjur ajar . ^^
    salam kenal . Singgah dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  2. hai husna...semoga berjaya mungkin husna boleh kongsikan sikit info apa perlu seorang pelajar sediakan sebelum mendaftar ke universiti....

    ReplyDelete
    Replies
    1. satu cadangan yg bagus.. terima kasih arz.. inshaAllah akan husna usahakan..:)

      Delete
  3. Selamat bersegmen..^_^.. Dah follow blog ini ya :-)

    http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih elvina..;)
      nanti husna balas jejak ye..

      Delete
  4. Slmt thn baru juga husna,.thnks taw join bloglist akak
    lma x bw cne

    ReplyDelete
  5. salam ukhuwah Husna...daripada segmen yang sama...terima kasih follow PC..alhamdulillah kak PC dah follow blog husna juga ya..

    ReplyDelete
  6. jom join..tambah rakan.. dan semoga berjaya mencapai matlamat tahun 2016

    ReplyDelete
  7. Singgah balas segmen.Done follow juga:)

    http://fitri1986.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  8. hi
    singgah sini dan follow back
    salam perkenalan

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. encik khamsi!! hehehe husna lama tak singgah stanzaku..:D

      Delete
  10. join gak ye hehehe..baru sempat nak singgah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. tak de hal lah CP.. bebila pon boleh singgah..:)

      Delete
  11. salam ukhwah

    http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-tahun-2016.html

    ReplyDelete
  12. Woah there's also a segment like this . Woah I'm such a newbie , this looks promising , In shaa Allah give it a try . yeayy :D

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum...salam singgah dari segmen yang sama juga yer...Done follow :)

    http://www.myideakini.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  14. singgah dan follow sini 1390 dari segmen sama : http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  15. singgah dan follow sini 1390 dari segmen sama : http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates