Thursday, June 05, 2014

Perubahan Blog, Bertukar Kepada Template Simple


Assalamualaikum w.b.t..


selamat pagi semua.. selamat sarapan yang sesedap.. dah masuk blog ni jangan terkejut lalu pengsan rebah tak sedar diri plak dek kerana perubahan 360 darjah yang husna dah TERbuat.. yaa husna dah terbuat.. kadang-kadang lebih baik berlaku secara tak sengaja dari asyik fikir bila nak mula.. hari pon berlalu macam tu saja tanpa nampak apa-apa perubahan.. hampeh sangat..

sebenarnya husna dah lama berfikir nak tukar template.. cemburu tengok template blog orang kemas nak mati, teratur serba serbi, tak serabut mata memandang.. rasa nak datang lagi ada.. tapi bila fikir balik, tengok balik blog sendiri rasanya tak de la kusut mana.. hati kecil ni je tak puas hati.. biasalaa manusia naif penuh dosa lagi hina.. yang tak reti bersyukur dengan apa yang dah dikurnia.. Astraghfirullah hal azim..

tempoh hari melawat blog Jia, husna berkenan tengok template yang dya guna.. dya pon baru tukar template je.. komen sikit nak jugak, sibuk sangat, jia bagi link new blogger template 2014.. puas belek, dah pilih warna berkenan, isi dalam plak tak berkenan.. bila isi dalam berkenan, warna plak tak menarik.. -.- susahnya hidup.. *tetiba* lepas tu husna decide tangguh je dulu, nanti fikir lain..


dan tadi malam, angkara tangan rasa gatal nak tekan template dan pilih yang simple pastu apply to blog.. nah!! tak de pasal dya nak preview dulu, main hentam lekat terus.. gelabah dua saat, terus bertindak edit yang mana patut.. siapkan header baru, dah jemu tengok manusia tersadai bajet lepak tepi pantai.. header baru pon tak lawa mana, spesies kepala otak tak kreatif.. macam tu jelaa hasilnyaa..

husna pilih template simple sebab rasa macam best je tengok blog yang guna template nih.. jangan ingat husna terjah blog tak belek habis sampai attribution ye.. asal kemas sikit, scroll sampai bawah tengok template apa.. hahaha.. template putih bersih sesuci lebaran tanpa sebarang cela.. nak cakap pembahagi widget pon tak dak.. template husna sebelum ni hasil edit oleh Sharina Elyana.. dya yang edit blog husna sampai kemas, cantik dengan warna oren.. warna kegemaran.. terima kasih sha.. tapi kali ni, temanya putih dan hijau.. pergi cepat hover memana link, nanti terjojol lah warna hijau.. hehehe..


Till then!! See ya~ 










26 comments:

  1. ikhlas..rupa bentuk blog ini best...tahniah kerana pilih template baru!

    ReplyDelete
  2. Tak ada yg berkenan ke template link tu...patutla....maaf tak dpt nak bantu byk ye...

    Entri terkini MINDAKABUR : Tuah dan Puteri

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum... husna,

    template nie kemas dan menarik... boleh lah editkan blog mselim3 pulak..

    mselim3

    ReplyDelete
  4. kak pun teringin nak template yang cantik. tak tau nak pilih yang mana ek..:) kak suka blog husna ada identiti..

    ReplyDelete
  5. serious nampak kemas la husna..
    sesekali bertukar imej..mmg sesuai..

    ReplyDelete
  6. wahh.. kemas dah cantik... osemm... ^_^
    p/s: tahniah awk tersenarai dalam top pengomen tegar di MyCherita.. ^_^
    http://www.mycherita.com/2014/06/pengomen-tegar-mycheritacom-bulan-may.html

    ReplyDelete
  7. cantikk...cool je blog nihhh..sy nak tukar pon emm tunggu dulu lahh..hehe

    ReplyDelete
  8. cantik... cantik.. (y)

    http://feycasnowie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Wow, superb blog layout! How long have you ever been running
    a blog for? you make blogging look easy. The
    overall look of your website is great, let alone the content!



    Review my web blog Phen375

    ReplyDelete
  10. Sesekali make over blog memang best.... rumah baru... hhee

    ReplyDelete
  11. wahh...template ini sememangnya sangat simple and best kalau nak membaca...rasa macam takde gangguan widget2...hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. lebih suka template lama.. just my 20 cents..

    ReplyDelete
  13. Cool ^_^ suka blog yang simple-simple ehehehe

    ReplyDelete
  14. ehh template kita sama kan husna..akk sejak tukar yg simple ni dah malas nk tukar template..suka yg ni sbb kemas je nmpk

    ReplyDelete
  15. blog ni dah nampak kemas dah.. pastu laju je loading.. =)

    ReplyDelete
  16. akak dating setelah lama tak jengah blog kamu. thanks dating blog akak yer husna

    ReplyDelete
  17. simple pun okay husna.plus, friendly template..tu lah masuk tadi,ingatkan salah blog.. :)

    ReplyDelete
  18. prefer simple look lagi :D..suka warna putih

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates