Sunday, June 01, 2014

Menu Breakfast Simple


Assalamualaikum w.b.t..



dah nak dekat tengah hari baru nak update.. by the way, its already June!! dan tak terlambat lagi, selamat datang Syaaban.. cepat betul masa berlalu.. tengah ambek mood nak taip bebanyak lagi nih.. pageviews dah jatuh merudum.. nangis tak berlagu.. hahaha..

ini menu pagi tadi, nasi goreng biasa dengan air barli suam.. minuman feveret yang tak mampu ditelan dek zaman.. aceewahhh.. :p barli rebus sendiri nih.. kalau tak, selalu beli kat kedai je.. ini pon abah beli sebab dya rasa panas badan semalam.. taw jelaa kehebatan air barli nih, yang mampu menyejukkan badan.. dan banyak lagi khasiat dya.. 


Till then!! See ya~ 










16 comments:

  1. akak tak makan lagi husna. tunggu petang kot. takde selera

    ReplyDelete
  2. Wah wah wah ..sedap juga kan sesekali makan nasi goreng simple ..
    Akak pon suka jugak BARLI ..kalau anak2 demam mmg sellau bagi minum air barli ..
    Ok untuk kebah demam demam diaorg ..

    ReplyDelete
  3. feveret saya jugak air barli tu.. :)

    ReplyDelete
  4. sedapnya nasi goreng.. akk pula naik jemu dengan nasi goreng.. hihi..
    maklum laa, sendiri masak, sendiri makan..hihi

    ReplyDelete
  5. rajin betul anak dara nie di dapur..bagus2..hehe

    ReplyDelete
  6. xlist berupdate jgak dik.
    ciksu pulak seminggu non hado entry.asal buka je dashboard.otak blank.tak tau nk taip apa. hahahaa..

    byk idea tapi kita simpan dlu.biasala entry ciksu kan banyak yg trowback. hihi

    layankan aje ye..

    ReplyDelete
  7. lupa pulak nak komen..
    air barli my peberet
    juga nasi goreng. hihi

    letak daun pndan masa rebus brli semerbak je bau dlm rumah kan ^_~

    ReplyDelete
  8. dh lama tak minum barli.btw sedap juga nmpk nasi goreng husna dr segi rupanya..:)

    ReplyDelete
  9. sarapan memang equal to nasi goreng... or nasi lemak ha ha ha...

    ReplyDelete
  10. nasi goring tu kalau letak ayam seketul kat tepi tu...nyum nyum....

    air bali? sakit tekak ke husna?

    ReplyDelete
  11. dap nye..huu (sabo2..kamu puasa sekarang ni hoho )

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.