Sunday, June 01, 2014

May 2014 Top Commentators Award


Assalamualaikum w.b.t..


elok lepas publish seketul entry je tengah hari tadi, terus dapat mesej, member ajak teman dya keluar pergi beli tiket bas.. baru semangat berkobar-kobar nak taip entry pepenuh hari nih.. hahaha.. itulaa manusia hanya merancang, Allah jua yang menentukan..

yeay top commentators updated!! tengok widget sebelah, dah ada berapa ketul insan je yang dah direcordkan komennya.. sejak dah tukar widget top commentators yang lebih efficient nih, baru rasa yakin sikit.. kalau tak, rasa macam ‘eh, widget nih bila yang detectnyaa??’ itupon dapat tukar, lepas blogwalking kat blog kak fiza.. jom tengok sikit, eh jom tengok banyak siapa yang tersenarai..:)


jutaan terima kasih pada semua yang terlibat secara langsung mahupun tak langsung, sebab sudi meriahkan blog husna nih dengan idea dan pendapat anda yang bernas lagi menghiburkan.. inshaAllah kalau rezeki anda wahai pengomen tegar, dan jugak ada rezeki husna, boleh lah sesama merasa.. tak pasti lagi apo bondo, eh apa benda yang nak diberi sebagai tanda penghargaan..

jangan pikir benda susah, meh lawat rumah diorang nih.. lepas tu boleh kenal-kenal.. hehehe..

6. Pha Is


Till then!! See ya~ 
















23 comments:

  1. Kak Lya pon ader ..hehehe ..Tq Husna ...
    Akak ingat nak buat camni jugak la ..
    Sebab akak punya tu dah bercampur2 bukan kira tiap2 bulan hehehe ........

    ReplyDelete
  2. Jom la datang melawat ..Kak Lya ni suka sgt2 kalau ada yang sudi melawat kat umah Kak Lya ..
    Jangan lupa tinggalkan alamat rumah supaya senang akak TERJAH korang balik ya ..

    ReplyDelete
  3. masih tersenarai tapi turun anak tangga.. hehe.. skrg dah x bleh nk BW selalu dah.. bulan ni final exam.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok selamat menduduki exam nanti ya Pha Is ..Moga berjaya dan berjaya ..Insyaallah..

      Delete
  4. tahniahh yaa yang tersenarai.. happy blogging semua ! ^_^

    ReplyDelete
  5. nama saya ada bestnya, nak komen lagi heee..

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum husna.. lama akk tak singgah sini kan..
    tahniah buat top komentar tu.. :)

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum... husna,

    tahniah kepada mereka yang tersenarai... moga ukhuwah terjalin antara blogger..

    mselim3

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada yang tersenarai tu... Jom kita terjah sama2

    ReplyDelete
  9. semua kaki komen ni... ni rasa nak komen blog husna banyak2 ni...hehe

    ReplyDelete
  10. la msih di situ. hihi..
    ciksu tak tahu.sbb gn hp kan.
    rasanya bulan mei mcm kurang aje singgah sini.. :)

    ReplyDelete
  11. alamak dh terkeluar senarai la..nk wat cmna,dh baca entry tak dpt komen..line teruk..ni laju baru la boleh marathon..:)

    ReplyDelete
  12. tau dah nama tak de sebab akak banyak sepi je bulan may tu.

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates