Saturday, June 07, 2014

Baby Blue Phone Strap by Shad, Aku vs Dia




Assalamualaikum w.b.t..


short update for awhile.. masih diselubungi misteri bug, which is iklan yang muncul dari pelosok dunia mana ntah berpeleseran dalam site.. dan seterusnya, browser google chrome yang gila, husna install tak nak lekat.. cannot read lah pulak.. member cakap ianya berpunca daripada bug.. -.- tak taw lah ni benda kecik ke benda besar, tapi kalau dah tak reti macam husna nih, migrain boleh muncul tetiba..

actually bukan nak berleter pasal tu, tapi nak cakap hadiah misteri menang dalam Giveaway Simple-simple by Shad dah sampai.. sampai dah dua tiga hari dah pon, tapi husna baru nak kecoh kat sini.. Shad mesti tertanya-tanya kan, barang dah sampai belum.. Alhamdulillah dah selamat sampai, maaf ye Shad lambat inform..

phone strap

husna dapat phone strap warna baby blue.. nice!! lepas nih boleh gantung kat phone tak pon sangkut kat kunci.. terima kasih Shad!! :) jom terjah blog Aku vs Dia by Shad.. boleh tambah kenalan, tapi kalau dah kenal pon kena terjah jugak.. paksa nih.. ngehngehngeh..


Till then!! See ya~










44 comments:

  1. Tahniah Husna..cute hadiah misteri tu..

    ReplyDelete
  2. Tahniah Husna ... Hehhee header dah tukar la ..Cantik cantik ..akak suka akak suka

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum...husna,

    tahniah dapat hadiah daripada rakan blogger lain.. moga sukses berblog husna..

    mselim3

    ReplyDelete
  4. tahniah..
    *dik, ciksu x pasti pulak kalau tambah susu jd macam mana.. cer try.. hihi

    ReplyDelete
  5. comel je kaler dia..hehehe..congrats Husna! :)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah tahniah husna,
    boleh buat keychain :)

    ReplyDelete
  7. Wahh..bestnya dapat hadiah..hehehe..menabung VW sini...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. comelnye husna
    blh letak kat hp, kunci bilik, kunci rumah

    ReplyDelete
  9. tahniah..lama x singgah sini.. tau2 dah tukar header.. heheh

    ReplyDelete
  10. wah..tahniah husna..anda ditag http://aspireangel.blogspot.com/2014/06/ga-by-farahdeena-fisal.html

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum... husna,

    tahniah husna ... dapat hadiah daripada blogger..

    mselim3

    ReplyDelete
  12. congrats husna..pasal iklan tu tak pasti dari mana puncanya

    ReplyDelete
  13. tahniah husna...akak dah lama tak join giveaway2 macam ni..dulu rajin gak...

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum husna...tahniah2 yer...:)

    ReplyDelete
  15. wahhh.. congratsss ya..

    # terima kasih sudi join.. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/06/senarai-url-blog-5.html

    ReplyDelete
  16. dik, nmpak gayanya.mmg tiada la. sbb yg terbaru pon dri sabah.. myb adik punya dh tercicir..

    ReplyDelete
  17. Tahniah dear... Lama betul mama tak menyinggah

    ReplyDelete
  18. morning dear..
    lama x update ni, mesti dh sibuk kembali kan :)

    ReplyDelete
  19. wahh..siap ada name card...kelass adik shad!

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.