Monday, October 21, 2013

Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 21 Oktober 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

55 comments:

  1. dari segmen yang sama juga :)

    jom tengok segmen buatwanita.blogspot.com (link tu kat main page yer)

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum...mselim3 datang daripada segmen yang sama.. dah follow sini..

    http://mselim3.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam..
      terima kasih..nanti husan jejak balik ye..=)

      Delete
  3. hai..segmen sama, blogwalking here sambil2 nak follow..

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..nnti husna singgah sana balik ye kak..=D

      Delete
  4. singgah kat sini dari segmen mia liana
    http://lucudanlawak.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. IM melawat blog Husna Zaidi.
    IM datang dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.. datang ziarah dari blog ke blog :}

    ReplyDelete
  7. Wahh...cuti ni blh la bersegmenkan husna,manalah tau ada rezeki...gutluck ye...

    ReplyDelete
  8. Salam~ Zam singgah dari segmen Kak Mia Liana~ Jemput singgah blog Zam :)) : Segmen 12 Jam BLOGLIST #5 Mialiana.com

    ReplyDelete
  9. alahai comel nya header.. ^_^ salam kenal.. ^_^

    ReplyDelete
  10. datang singgah sini dari segmen yg sama..
    gudluck..

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum Husna,
    Kak Idah datang sebagai membalas kunjungan.. Good Luck yer..

    ReplyDelete
  12. good luck.balas singgahan kamu hee.done follow.salam kenal^^

    ReplyDelete
  13. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...follow sekali hehehe...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  14. As salam. Tqvm datang ziarah. Jemput juga ke http://nolizawatimohdsaad.blogspot.com/
    Wassalam.

    ReplyDelete
  15. Salam Husna,

    Balas kunjungan Husna...tima kasih singgah

    http://alyadina.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html?

    ReplyDelete
  16. Assalam.. singgah sini balas kunjungan.. t kasih ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam.. sama-sama.. dan terima kasih kembali ye..=)

      Delete
  17. Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang melawat melalui senarai peserta Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com..

    http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  18. singgah balas kunjungan dr segmen yg sama.. :)

    ReplyDelete
  19. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

    Senarai peserta ada di entri http://www.mialiana.com/2013/10/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist-5.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam kak mia..
      siap ziarah semua peserta.. =)

      inshaAllah.. terima kasih ye kak..=)

      Delete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.