Wednesday, April 30, 2014

Mental Age Test


Assalamualaikum w.b.t..


pernah ukur kematangan fikiran korang tak?? kan sesetengah orang umur muda tapi fikirannya amboihh kemain macam orang tua.. nak kata tua sangat tak jugak, tapi kira boleh bawa berbual lah.. begitulah sebaliknya, umur dah berusia tapi perangai comey macam budak-budak..>_<

tak sangka mental age test husna sampai macam ni sekali.. nangis!! T_T 


bagi husna, setiap orang memiliki pelbagai jenis personaliti.. cara macam mana korang nak settle bila berhdapan dengan seseorang yang bergelar manusia tu.. lagipun orang sekeliling sangat mempengaruhi.. yelaa, contoh kalau tengah sembang dengan budak-budak tak kan nak buat serius jee 24/7.. kesian budak tuh.. rasanya dya pon takut nak dekat.. 

cuba laa.. pastu share dgn husna.. :) --> Mental Age Test



















p/s-esok kena berhadapan seseorang yang bergelar alien.. 0.0

24 comments:

  1. Akak dpt 9 yrs younger.. Awww... Mude gitew...hehe

    ReplyDelete
  2. dah try.. average... pemikiran sama dgn umur hehehe

    ReplyDelete
  3. ala kak tak matang sangat bab kalau nak sesuatu nak la la tu gak heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. biasa la kak.. semua ada perasaan mcm tu..

      Delete
  4. <-- mental age sama dengan umur sebenar... huhu

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum husna. ahhaa malas la nak check. ntah2 lagi bawah kang. hihi ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam kak sheila..
      hahaha.. tak try mana kita taw..

      Delete
  6. oh dah try benda ni da haritu....sy punye mental age 34 tahun.....hahaha

    ReplyDelete
  7. saya dah cuba. umur 19, test pulak dapat umo 28. mature lah tu kot? haha

    ReplyDelete
  8. takut lak nak gi buat test tu husna. kalau dah husna pun matured dari usia. kang akak buat test nanti dah jadi pemikiran veteran la pulak. ahaks...

    ok..ok.. nanti akak buat test yer

    ReplyDelete
  9. salam. tak penah try..hee ni baru nak try :D

    ReplyDelete
  10. Wow... akk plak 8 thn lebh muda.. hahaha
    ... btw slm kenal

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates