Thursday, April 03, 2014

March 2014 Top Commentators Award


Assalamualaikum w.b.t..


menikmati petang yang sejuk.. selalunya waktu macam ni panas terik tapi kat rumah husna ni baru je hujan.. lebat plak tu.. terhapus segala kekotoran di jalan.. curi masa sikit nak update pasal pengomen tegar.. :)

dah hari ketiga baru kalut nak update.. kalau ada yang perasan, bulan lepas husna bukan update pon pasal pengomen tegar ni.. tak menang tangan, komitmen sebagai student menyebabkan diri ni dah tak boleh nak menyelit mencuri masa.. maafkan diri yang hina lagi kerdil ini..

untuk tak membuang masa, mari kita lihat siapa yang kena.. 


nama lebih kurang je dengan sebelum ni.. asyik memain turun naik tangga je.. hahaha.. buat penghargaan, inshaAllah akan ada something buat top 5.. husna tak janji bila, tapi husna akan usahakan secepat mungkin.. dan untuk selebihnya husna akan review.. itupon lepas settle final.. beri daku sedikit ruang ye.. :*

terima kasih untuk semua yang masih mengunjung blog naif husna ni.. termasuklah awak, silent readers or stalkers.. hehehe.. even dah sebulan dua tenggelam timbul pon, masih ada yang komen siap bertanya khabar.. 

jejak mereka untuk tambah kenalan.. 

2- Pha Is
3- Deqla Manjew (tutup blog buat sementara waktu)
5- Wirda Amir (blog not found) *mana plak kak wirda nih..
6- Wantie


Till then!! See ya~ 



















p/s- sabtu ni paper seterusnya.. wish me luck!! 

20 comments:

  1. insyaAllah weols akan terus visit rumah husna..

    ReplyDelete
  2. Datang akak ni mcm chipsmore kat sini. Hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe husna paham..
      akak bnyak lg komitmen lain..:)

      Delete
  3. alhamdulillah, masih tersenarai.. thanks.

    ReplyDelete
  4. tima kasih husna
    a’aa kan blog kak wirda not found.. acaner nak contact kak wirda.huhu

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum..husna,

    terima kasih .. mselim3 masih tersenarai...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam mselim..
      sama2.. dan tahniah, terima kasih kembali..:)

      Delete
  6. Wahhh..ade termasuk jugak ni..tahniah semua :).Thanks Husna!

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates