Wednesday, April 23, 2014

Jadilah #NextJutawan dengan Power Root



Assalamualaikum w.b.t..


ehem!! ehemm!!

berminat nak jadi jutawan tak?? siapa cakap jadi jutawan itu susah.. senang jelaa.. hanya perlu media sosial je.. lagi-lagi zaman moden yang berlandaskan teknologi serba meletop ni.. sana-sini dengan gadget, mestilah dah merata alam orang apply facebook, twitter dan instagram dalam kehidupan seharian kan.. kononnya kalau tak online sehari boleh mati kering.. -..-

jadi apa kata korang join #NextJutawan by Power Root nih.. hadiah jangan disebut lah.. kalau pertandingan menarik tak kan diorang nak letak hadiah yang tak menarik kan??


#NextJutawan, power root
tak berkedip mata tuu!!


bonus pada mereka yang rajin buat video!! kalau dah taw diri tu kreatif tahap seratusenam juta kali buat apa di biarkan je bersawang.. baik join contest awesome nih.. >_< inshaAllah kalau ada rezeki boleh menang RM5000.. tak dak siapa nak bagi gedebuk macam tu je melainkan kau ada usaha dan inisiatif nak menang.. hehehe..

kalau tak taw buat video, share je gambar korang dengan hashtag Next Jutawan.. lagi senang kan.. hehehe.. dan pastikan letak caption sekreatif yang mungkin.. baru ada potensi nak menang..





Sesiapa pon boleh jadi #NextJutawan



apa tunggu lagi cepat join http://bit.ly/NxJutawan
tertakluk pada terma dan syarat.. 
















21 comments:

  1. pandai dia buat promosi.. hehehe.. dah klik.. :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum husna, wallah. best ni.. akak singgah menabung digi sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam kak..
      best cepat join!! hehehe..

      Delete
  3. beznye sape yg join..tang buat video bikin rambut berpintal2..hihi
    all d bez sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. tak perlu menyerabutkan diri..
      share je pic akak..

      Delete
  4. good luck husna
    bestnyer jadi jutawan :)

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates