Tuesday, March 25, 2014

Sesi Riuh Sepadang di Hari Sukan


Assalamualaikum w.b.t..


Asyik tenggelam timbul je sekarang nih.. maaf la ye.. terpaksa settlekan apa yang patut dulu.. blogwalking husna sempat singgah sorang sikit je.. muehehehe.. demi untuk tidak membiarkan blog terabai, tengah hari ni husna continue update pasal cerita lepas ye..

Walaupun cerita lepas, cerita ni la yang husna nak sangat baca dan tatap gambar seketul-seketul makhluk Allah yang akan dirindui nanti.. lepas tu mula laa senyum, gelak kekekeke sengsorang.. -..-

sport day banner, kelab banker, uitm kedah
datang nak enjoy, jadi kena enjoy pepuas..

Pagi Jumaat 28 Februari 2014 yang lalu, setelah lama Kelab Banker UiTM Kedah sunyi tanpa cerita, jadi kali ni muncul dengan Sport Day.. part 2 yang handle program ni.. jadi hanya perlu bawak diri dan enjoy.. seperti yang telah ditetapkan kami part 6 harus berbaju hitam.. lantaklah hitam yang macam mana.. janji ada warna hitam..  

Kali ni housemates husna tak semua yang pergi.. hanya separuh je.. sebab lagi separuh balik kampung.. kami yang pergi ni pon balik tapi disebabkan sport day yang terakhir untuk diploma jadi why not kita meriahkan lagi.. tak lama pon event berlangsung, nak menginjak tengah hari selesai laa..

Pergi pon lambat, sibuk nak balik je.. Ikut akal nakal kami malas nak join senamrobik.. tak larat.. tak sangka sampai je pagi tu ngam2 depa tengah buat senamrobik.. dengan hati kering selamba dek je, parking kereta dok dalam kereta.. usai je senamrobik baru pergi daftar.. perangai tak semenggah langsung..

futsal perempuan, sport day, bankers, uitm kedah
seqeyau tengok depa main.. siap bersilang2 kaki.. :(

futsal lelalki, sport day, kelab banker, uitm kedah
orang lelaki main elok je.. tak ganas macam pompuan pong.. -..-

Acara yang pertama dimulakan dengan pertandingan futsal.. kawan2 husna sibuk ajak main walhal kita ni haram tak taw langsung pasal sepak terajang bola nih.. dah la dok risau terkangkang je tetengah tu.. jadi husna tak main.. actually husna mana main apa pon.. :p tengok je orang main.. lepas tu kena keletuk dek bola futsal tu dua kali.. tengok!! tak main pon boleh terkena.. nasib betul..

bonding time +_+

Ada je game lain yang berlangsung sepanjang pertandingan futsal tu.. tapi gigih tak nak berpisah dengan housemates.. pulun dok tengok yang lain main.. Ada satu je pertandingan yang husna sibuk nak daftar, hehehe, kerusi muzik.. so kebudak-budakkan husna ni.. itu je yang husna mampu.. 0.0 lagipon datang nak enjoy.. so suka hati laa.. hehehe..

tarik tali, sport day, kelab banker, uitm kedah
pakat susun strategi kemain hehehe

Acara yang paling ditunggu-tunggu, acara tarik tali.. suka!! ^_^ bukan suka tarik, tapi suka jerit suruh mereka tarik.. hahaha.. riuh sepadang weyh.. part 6 dapat no 3.. hehehe.. ok la tu.. menang kalah tak penting, semangat tu yang kita maw.. ;)


Till then!! See ya~ 





















p/s- takziah buat keluarga penumpang dan krew #MH370.. 

20 comments:

  1. Assalamualaikum husna. wahh lama tak ke padang sekolah .. rindu pula zaman menengah ~~~

    ReplyDelete
  2. teddia.. tarik tali sekali dengan perempuan.. rare nih.. hhhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. depa kira setiap part.. jd laki pompuan kena msuk jgak r..

      Delete
  3. akk pun busy ni husna,nak dtg mngomen sini pun tak menyempat..

    jadilah tu memeriahkan suasana sukan..semangat tu penting..jadi tukang sokong pun best gak kan..:)

    ReplyDelete
  4. datang menabung colgate dan digi sini.. :)

    ReplyDelete
  5. assalam.husna.sihat?
    lama ciksu tak singgah.cuti.huhu
    thanks singgah blog ciksu

    meriah kan.betul tu.kalah mnang adat.smngt dan setia kawan yg kita mau

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam ciksue..:)
      husna pon jrg dapat jengah blog ciksue..

      kenangan tu yg kita mahu..:')

      Delete
  6. assalamualaikum...husna

    meriah betul husna dgn kwn2 bersukan eh..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam ayie..

      mestilah!! have fun pepuas baru best.. kan?? :)

      Delete
  7. rindunya nak join acara sukan suka2 ni. skrg ni nak berjalan pun mls..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kejar kashah dgn suci pon dh ckup kak.. hehehe..

      Delete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.