Wednesday, May 08, 2013

Wordless Wednesday #21


Assalamualaikum w.b.t..




lelaki, gagah, angkat, pokok

hebat!! =D






p/s-masih sedang dalam mood bermalas-malasan.. paqah~ -.-

28 comments:

  1. Wasalam husna.. tudia mak aih, gila hebat. haha.. dah macam pokok kelapa tu tumbuh atas kepala dia pulak :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..hebat kan..
      kalah badang nih..makan apa ntah..=P

      Delete
  2. Replies
    1. haha..xdelah..
      cuba tgk betul2..blakang budak tuh ada btg pkok klapa trsebut..
      saja dya eksyen je tuu..

      Delete
  3. Replies
    1. haha..x betul lar sebenarnya..
      cer tgk blakang dya tuh..=D

      Delete
  4. erk, biar betul?! ke dia ni badang? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..badang yg kurus kering cap pingpong kot..=P

      Delete
  5. betul ke ni ! hehehe badang ni baru lepas makan muntah hantu !

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..x kak..badang ni makan semua jenih muntah termasuk muntah husna..=D

      Delete
  6. nampak cam relax je dak ni kan? kan? cam takde gune kekuatan dalaman gitu.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..mmg dya x guna apa pon..sebab pkok sbenar ada kat blakang dya jaa..hehe..=P

      Delete
  7. ok tgk banyak kali baru perasan bahawa gimik semata2, baru nak jadikan calon suami.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. acece..nak ke?? meh kak husna tlong adjust..hehe..

      Delete
  8. Ww husna mesti buat kak nani gelak. Mmg speechless!!

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.