Thursday, May 02, 2013

Anugerah Top Commentators April 2013



Assalamualaikum w.b.t..


Selamat tengah hari!! hari ni dah 2 Mei.. cepat je masa berlalu.. debaran hari mengundi untuk PRU13 pon makin hangat kan.. kat taman husna ni sana sini kenduri bacaan Yasin dan makan-makan.. (faktor badanku semakin mengembang) itu belom mengundi lagi.. tahun ni husna x layak lagi nak mengundi.. baru 20 yunk.. =D apa-apa pon sesiapa yg layak tu, buatlah keputusan yg bijak.. =)

Ok enough!! Entry nih ditaip bukan utk PRU13 tapi untuk readers husna.. especially untuk top commentors blog ni.. hehe.. tenyum tikit.. ("(^_^)") yelaa.. entry penghargaan buat mereka ni.. rajin sangat komen kat blog usang lagi naïf ni kan.. hinggakan tersenarai dalam carta Top 10 Anugerah Top Commentators.. walhal cerita dalam blog ni xdela menarik sangat untuk di tatap.. hanya berkisar mengenai aktiviti harian seorang yg bernama perempuan..




Jutaan terima kasih yg tidak terhingga buat mereka yg sudi singgah blog ni, baca entry husna dan tinggalkan komen yg seronok lagi menasihati.. tak lupa pada silent readers husna.. husna taw ada jaa yg baca tapi saja xmaw tinggalkan jejak takut husna baca kisah diorang tu kan.. muehehe.. taw-taw je esok ada desas desus perihal kisah husna di kemudian hari.. saje lettew.. :3 setiap jejak yg di tinggalkan inshaa Allah husna akan balas.. =)

mari luangkan sedikit masa untuk jejak blog diorang.. =)

  1. Qasehnya Rania
  2. Wirda Amir
  3. Puan Kutu
  4. Ayie Abas
  5. nanieybarnieylurviey
  6. Sharina Elyana
  7. Hanif Idrus
  8. Tirana Aduka
  9. KN
  10. Shakira Pathi






p/s-dah macam menang award je ucapan tu.. -.-‘

28 comments:

  1. Assalamualaikum bestnya ada ramai commentators kat sini. heee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam kak shiela..
      alhamdulillah..terima kasih kpd mereka..=)

      Delete
  2. tahniah dan syabas buat mereka.. nanti iha nak komen banyak2 kat sini jugak la.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..terima kasih iha..sila laa komen bnyak2..lg kak husna suka..hehe..

      Delete
  3. salam
    Uiks...terima kasih..hampir separuh dari senarai tu. Ta kenal.jap jap jap nak terjah blog mereka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam..
      hehe..sama-sama TA..
      cepat2 terjah dan kenal dgn diorang..=)

      Delete
  4. as-salam..
    thanks dik :)
    jom kita rapat2kan ukhwah yg sedia terjalin

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat nama yg naik tu.. nnt nk ziarah blog dorang la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak..
      cepat terjah diorang dan kenal2..=D

      Delete
  6. Hehe terharu pulak nama kita ada dalm tu. Thanks Husna :)

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada mereka semua...tumpang happy untuk mereka... ^_^

    ReplyDelete
  8. woah ramai pengkomen tegar kat sini. bagusla

    itula, bila kita ikhlas nk komen kt blog org, org pun akan jadi mudah nk komen di blog kita :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..=)
      rasa suka bila ramai yg sudi baca..
      lagi suka bila ramai yg sudi komen..=D

      Delete
  9. wah2 sha mc tersenarai even jrg dtg komen sni..thnks husna :)

    ReplyDelete
  10. Thanks husna.. Wahh.. Macam xcaye je tersenarai as top commentor blog husna :)

    ReplyDelete
  11. tahniah buat mereka... :)
    kak ruha dah resign jadi pengomen tegar kat blog husna... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah buat mereka juga..=)

      boleh up lagi kak ruha..=)

      Delete
  12. hehehe..kebelakangan ni H memang malas sangat2..jangankan kata komen kat blog husna, reply komen kat blog sendiri pun H malas..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish3..wabak apa dh berjangkit kat H nih??
      jgn biar merebak ye..=D

      Delete
  13. alalala...suka sangat...terimakasih....kena belanja kot nih....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..belanja apa ye??
      inshaa Allah ada rezeki nnti adala hadiahnya tuu..=)

      Delete
    2. Hehehehe...ientry nipun dah merupakan hadiah yg terindah

      Delete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates