Sunday, February 03, 2013

Review Follower yg ke-777



Assalamualaikum w.b.t..



Selamat pagi.. dan selamat berhujung minggu.. (Kedah tidak) husna curik masa sikit ye nak review follower cun husna yg ke-777.. bulan January lepas dapat follower  yg ke-666.. rasa seronok follower meningkat setiap bulan.. lagi bertambah seronok readers meningkat.. x kisah silent readers pon boleh.. =)



Follower yg bertuah kali nih, blogger cahaya permata.. Miscellaneous yang bermaksud pelbagai.. mungkin bermaksud pelbagai kisah untuk di kongsi.. =) tagline “menulis apa yg berada diHati, untuk diKongsi, dan diabadikan sebagai memori”.

Nama di beri Nur Aljawahir Kamashah.. sedap nama.. =) *eh.. macam pernah dengar kan nama nih.. husna x dapat nak kenal pasti Nur Alja umur berapa.. huhu.. tapi Nur Alja diehardfan Big Bang nih.. sapa rasa dya minat yg sama boleh kongsi2 dengan Nur Alja.. husna x berapa minat sangat adik-beradik Korea nih.. huhu.. setakat nak nyanyi sebab lagu best, boleh sokmo.. =D


Sila terjah beliau untuk lebih maklumat.. Tekan je header tuh.. =)



35 comments:

  1. salam husna :)

    anak2 buah ayie memang minat sgt dgn lagu2 big bang...sampai dah boleh hafal lagu2 depa....

    tahniah husna..makin meriah blog husna dah sampai 786 followers dah...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumsalam ayie..=)
      huhu..remaja sekarang..husna juga..tp x minat sgt diorang..

      terima kasih..ini sebab penangan sponsor lar nih..

      Delete
    2. wahhh..dah 791...cepat betul bertambah followers :D

      Delete
    3. kan..tp mungkin nih disebabkan husna jdik sponser utk segmen nabila rasanya..

      Delete
  2. bila husna nak dapat follower yg ke 888? H nak unfollow pastu nak follow balik..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..H nih dari harituh lg..nak unfollow pastu follow balik..=P

      Delete
  3. wah kak fatin,dah yg ke-777 kan..tahniah ye..cepat je dy tmbh follower.. :D

    ReplyDelete
  4. mesti budak remaja nie,sbb duka korea2..klu baya2 akk dh tak masuk sgt kpop nie semua.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. itula kan..husna pon syak mcm tu jgak..
      baya husna mungkin..

      Delete
  5. Kena review oleh awak...wajib saya terjah...hihihihu.
    Sama saya gak...kurang sikit kpop ni.

    ReplyDelete
  6. sedang mencari sponsor :)

    http://nikainaa.blogspot.com/2013/02/carian-sponsor-untuk-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. salam husna.
    Semakin mantap blog husna nie.tahniah.
    Ramai dah fllwer

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumsalam TA..
      x mntap mana pon..biasa je..
      terima kasih ye..=)

      Delete
  8. Assalamualaikum , wahh saya direview lah .. Thanks Husna :) ini , alja ada buat Entry http://gadiskecik.blogspot.com/2013/02/blog-saya-di-review.html .. singgah lah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumsalam alja..=)
      sama-sama..dan terima kasih kembali ye atas entrynyaa..=)

      Delete
  9. jap nak terjahblog dia. nak follow dia sekali gak .

    ReplyDelete
  10. org kene review mmg untungggg sesangat..haha

    ReplyDelete
  11. wah!! makin meningkat follower husna... tahniah... ^_^

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. tudiaa..haha.. diehardfan snsd plak ye..
      husna layan lagu je..tp x semua..yg best2 je..=)

      Delete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.