Friday, February 22, 2013

Cerita Semalam



Assalamualaikum w.b.t..


Selamat petang!! buat apa je petang-petang cenggini?? yg kat rumah tu ada plan nak menggoreng x?? sedapnyaa.. dah goreng nanti jangan lupa pos sini sikit taw.. hehe..
*taip petang publish dah maghrib.. sebab ada kerja.. =P

Xnak merepek merapu meraban dengan lebih maju.. sebab kali nih nak cerita pasal ze classmates kite.. yang banyak habiskan masa dengan kite.. hehe.. :3


Warning!! propa is everywhere!!
Keep calm and keep reading.. =)


Untuk pengetahuan, minggu lepas uitm merbok dah menternak zombies dengan jayanya.. bukan setakat zombie je.. beruang panda?? beruang kutub?? teddy bear mata sembap?? cakap je semua ada.. hehe.. kami sebagai penghuni nak x nak terpaksa berkawan antara satu sama lain.. ajak makan sekali.. bincang keje sama-sama.. riuh rendah buat macam kolej nih kami punya.. gelak terbahak-bahak sampai x leh nak berhenti.. gelak macam nih depan mak mertua konfem kena reject.. -.-

Malam-malam dok dalam satu bilik buat projek.. almost setiap malam untuk satu minggu lepas.. yeahh~ lama kan?? Actually tiap minggu ada.. kalau kitaorang ada task yang nak kena siapkan sama-sama, bilik tuh akan jadi sarang kitaorang.. buat projek hingga larut malam.. pedulik hape kiri kanan nak cakap.. nak pandang serong?? Arghhh!! Nak pandang sorang-sorang pon boleh aih..

Minggu lepas husna dah langgar pantang larang.. kalau jadi mak budak yg tengah berpantang konfem kena hempuk.. seminggu asyik tidow lewat.. bukan lewat sikit macam kite selalu cakap kat monster hacker tuh.. nih lewat banyak.. 3 4 pagi baru tidow.. berpeleseran dengan diorang lar.. haa.. ini semua diorang punya pasal.. ajar benda x baik kat kite.. terok betoi.. kan dah jadik x baik.. -.-


Eh~~ xde!! xde!! sapa reka cerita nih?? memandai je..


Like I said before, propa is everywhere.. xdenya diorang punya pasal.. ini assignment punya pasal.. salah assignment ye kawan-kawan.. -.- yelaa.. semua nak minggu lepas.. present dengan report.. jenuh nak hadap.. sebab tuh ramai je muka-muka zombie kat sini.. haha.. lega je bila dah dapat cuti nih.. macam ada orang tuh cakap nak tidow, tidow, tidow dan terus tidow then ahad baru bangun.. muehehehe..

nih kumpulan husna.. =)

yg nih satu lagi kumpulan.. housemates to be.. campur dua orang dari kiri kat atas tuh.. ^^V

Meet ze classmates.. waktu ni baru habis kelas operation management.. time ni lar presentation yg ketaq bulu hidung habis tu.. konon lecturer tu akan tanya soalan susah lah.. soalan yg relate dgn apa yg kitaorang belajar lah.. macam-macam.. tapi bila masuk.. xde maknanya.. rilex je dya.. haha..





P/s - need to date another hectic month.. 

34 comments:

  1. perkumlan ya :). Maaf aku komentarnya seperti ini soalnya aku masih belum fasih berbahasa malayu. Harap maklum :D

    ReplyDelete
  2. bila name pun student, mmng xlepas dr assgnment. bila ade assgnment, mmng jadi zombii laaa

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. muehehehe..ada jaa..
      dya ketaq kat dalam kite boleh rasa ok..LOL..=P

      Delete
  4. salam husna :)

    pic paling atas..husna yg kat sebelah paling kanan tu kan? tinggi gak husna...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam ayie..=)

      eh..yeke husna tuh?? haha..xdela tinggi mana pon..

      Delete
  5. comey2 semua..

    dik, bagi yg suka sedap la.en suami ciksu suka la..
    ciksu kureng sikit..

    ReplyDelete
  6. rindu pulak zaman study hukhuk. nak sambung master lah. tapi setelkan kaweng dlu :p

    *jemput dtg ye*

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhikhik..sambung jgn x sambung..

      in shaa Allah kak intang..=)

      Delete
  7. zaman studi mmg gitu.kadang tak sedar menganggu ketenteraman jiran2..so behave ya!assignment buat tp jgn ganggu hidup org lain tau.haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. olrite kak murni..masih tahu batas utk berbising lg..=)

      Delete
  8. cantik cantik semuanya ;) hehehe..
    salam kenal iia ;) sukses selalu

    Belajar Photoshop

    ReplyDelete
  9. Kalau time study mmng xleh elak la dgn semua ni kan.. :)
    xpe..demi sebuah kejayaan.. ^_^

    ReplyDelete
  10. kimsalam kat gambar atas yg paling kanan tu..hahaha

    ReplyDelete
  11. itu lumrah jadi student... kalau tak jadi zombie, memang tak sah...

    ReplyDelete
  12. Comey husna senyum.. :) rindu nk belajar balik!!!

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.