Wednesday, November 21, 2012

Segmen Eraz Fadli : pencarian BLOGLIST


Assalamualaikum w.b.t..


evening everyone!! tengah buat apa je?? kalau tengah dok relax sambil kenyang perut dah kedepan tu meh join segmen nih.. x lama dah ni.. segmen tamat malam ni.. 21.11.12.. pada pukul 11.59 pm.. tinggal beberapa minit je lagi..


kalau ada sapa-sapa perasan, masuk ni dah 2 kali husna join segmen pada saat akhir.. husna sendiri xtaw kenapa.. =P taw awal tapi sengaja gedik nak join lambat.. moh le kite.. =D








p/s - kroket daging in the making.. =)

52 comments:

  1. Salam Sis..

    JOM~
    Saya nak invite semua reader untuk menyertai 1st Giveaway Blog Qashmere

    Banyak hadiah-hadiah menarik menanti. Cepat jangan lepaskan peluang.

    Thanks Sis

    ReplyDelete
  2. sedap nama tuan blog tu...eraz fadli...

    selamat husna..rajin awak support kawan2 blogger...:D

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 576 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

    Berjuta-juta terima kasih E'raz ucapkan kepada semua peserta yang sudi join SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST..

    Link untuk senarai Peserta :
    http://www.erazfadli.com/p/peserta-5th-segmen-bloglist.html

    - E'raz Fadli

    ReplyDelete
  5. Datang BW, come from Mr. Eraz Fadli segmen, done follow here, dtg blog saya yer
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. @Mummy Akmar wkumsalam..terima kasih jemput..in shaa Allah klau free husna join ye..=)

    @Ayie Abas kan..lain dr yg lain..
    saja jaa..=)

    @Fariz Reza terima kasih..nnti husna menyusul ye..=)

    ReplyDelete
  7. @Eraz Fadli wkumsalam..sama-sama..
    in shaa Allah nnti husna singgah semuanya..=)

    @محمد رازيق terima kasih..=)

    @Asmar Arafad thanx..=)

    ReplyDelete
  8. hi sy dtg dr segmen yg sama :)

    http://missnij143.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  9. @Raudzah Zahari wkumsalam..happy blogwalking too kak..=)

    @Jna marcello terima kasih..=)

    @Miss_NIJ tunggu saya balas kunjungan..=)

    ReplyDelete
  10. salam 1 blogger malaysia :)

    dari segmen sama, drop comment & follow here, hihi
    http://mayesa-jcb.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  11. Eraz blogwalking sekali ke blog-blog suppoters..

    Top Refferal SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST telah diumumkan..
    http://www.erazfadli.com/2012/11/top-refferal-segmen-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  12. salam..ayu dtg dr segmen yg sama...

    ayu nak ajak kawan2 join segmen ayu pulak..hehehe

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  13. dah follow sini dari segmen sama

    http://redscarz.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    harus follow balik ya :)

    ReplyDelete
  14. @Puan Kutu hehe..sja memeriahkan lg..=)

    @AyuInsYiraH wkumsalam..terima kasih jemput..in shaa Allah ada kelapangan husna join ye..=)

    @Mr. Firdaus Windey haha..ok2..nnti husna follow balik ye..=)

    ReplyDelete
  15. nasib sempat join kan..hehe..
    pape pun tQ sudi visit my blog ya.. :)
    selamat sudah jalan-jalan disini.. :)

    ReplyDelete
  16. hello.selamat malam n salam perkenalan cik adik comel..~

    ReplyDelete
  17. @Kechek boleh jalan2 lg..=)

    @Dianaa terima kasih..=)

    @Mimie Najib hehe..sja gatai lmbat join..=P

    @Cik Muda selamat malam n salam perkenalan jugak kak comel..=)

    ReplyDelete
  18. Dari segmen yang sama dan dari planet marikhh, ingin menerjah kawasan ini. jom follow, Likepage++ . saya datang bertujuan untuk mengebom israel dimana mana dia berada.

    http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  19. =) jalan jalan blog husna. =) thanks jenguk kite... hehe.

    ReplyDelete
  20. dtg dr segmen yg same.. singgah sini :)

    http://dawnfantasy.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  21. dari segmen yg sama,dah follow awk..jom follow sy pula..

    ReplyDelete
  22. salam...

    Kunjung balas dari segmen yang sama

    done folow ur blog :)

    tq

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum awak..
    saya datang membalas kunjungan kat sini. comel blog ni.

    salam perkenalan ye :)

    ReplyDelete
  24. Dtg dari segmen yg sama. Salam kenal. Cutenya header blog ☺☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  25. dari segmen sama ... BW ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  26. Dari segmen yang sama . Dah follow awak balik :)) tq husna :)

    http://tykasyazwani.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  27. akak sekarang ni langsung tak rajin nak join pape contest ke segmen ke..lagi haru..hehe

    ReplyDelete
  28. datang menerjah kembali..dari segmen yang sama jugak (^_^)

    ReplyDelete
  29. singgah dari segmen yang sama.. done follow :)

    jemput join GA shawal.. :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/11/giveaway-12-12-12-by-mohd-noor-shawal.html

    kalau nak tingkat follower join lah segmen ni.. :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  30. I always used to study pоst іn news papers but now as I am a user οf net sо from now I аm using
    nеt fοr aгtіcles, thаnks to web.
    My web-site ... most energy efficient space heater

    ReplyDelete
  31. hai, salam kenal2. datang dr seegmen sama. :)

    ReplyDelete
  32. lutfi blogwalking kat sini :D salam kenalan.

    ReplyDelete
  33. datang follow sini n ronda balik :D follow me back if belum n sudi :)

    ReplyDelete
  34. segmen sme walau dh expired
    dri g4
    dtg n follow lu

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  35. Datang dari SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST

    http://fifyfirdausi.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  36. salam.. keep blogwalking ye.. :)

    ika follow n blas kunjungan dr segmen yg sme..

    http://cartiecacloset.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. selamat berbw,, akak asik x sempat nak join segmenni

    ReplyDelete
  38. datang balas kunjungan dari segmen yang sama sambil follow:)

    ReplyDelete
  39. datang balas kunjungan dari segmen sama.

    jemput join
    http://iamyourprincess5050.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html

    ReplyDelete
  40. Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates