Wednesday, November 21, 2012

Segmen Eraz Fadli : pencarian BLOGLIST


Assalamualaikum w.b.t..


evening everyone!! tengah buat apa je?? kalau tengah dok relax sambil kenyang perut dah kedepan tu meh join segmen nih.. x lama dah ni.. segmen tamat malam ni.. 21.11.12.. pada pukul 11.59 pm.. tinggal beberapa minit je lagi..


kalau ada sapa-sapa perasan, masuk ni dah 2 kali husna join segmen pada saat akhir.. husna sendiri xtaw kenapa.. =P taw awal tapi sengaja gedik nak join lambat.. moh le kite.. =D








p/s - kroket daging in the making.. =)

52 comments:

  1. Salam Sis..

    JOM~
    Saya nak invite semua reader untuk menyertai 1st Giveaway Blog Qashmere

    Banyak hadiah-hadiah menarik menanti. Cepat jangan lepaskan peluang.

    Thanks Sis

    ReplyDelete
  2. sedap nama tuan blog tu...eraz fadli...

    selamat husna..rajin awak support kawan2 blogger...:D

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 576 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

    Berjuta-juta terima kasih E'raz ucapkan kepada semua peserta yang sudi join SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST..

    Link untuk senarai Peserta :
    http://www.erazfadli.com/p/peserta-5th-segmen-bloglist.html

    - E'raz Fadli

    ReplyDelete
  5. Datang BW, come from Mr. Eraz Fadli segmen, done follow here, dtg blog saya yer
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. @Mummy Akmar wkumsalam..terima kasih jemput..in shaa Allah klau free husna join ye..=)

    @Ayie Abas kan..lain dr yg lain..
    saja jaa..=)

    @Fariz Reza terima kasih..nnti husna menyusul ye..=)

    ReplyDelete
  7. @Eraz Fadli wkumsalam..sama-sama..
    in shaa Allah nnti husna singgah semuanya..=)

    @محمد رازيق terima kasih..=)

    @Asmar Arafad thanx..=)

    ReplyDelete
  8. hi sy dtg dr segmen yg sama :)

    http://missnij143.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  9. @Raudzah Zahari wkumsalam..happy blogwalking too kak..=)

    @Jna marcello terima kasih..=)

    @Miss_NIJ tunggu saya balas kunjungan..=)

    ReplyDelete
  10. salam 1 blogger malaysia :)

    dari segmen sama, drop comment & follow here, hihi
    http://mayesa-jcb.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  11. Eraz blogwalking sekali ke blog-blog suppoters..

    Top Refferal SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST telah diumumkan..
    http://www.erazfadli.com/2012/11/top-refferal-segmen-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  12. salam..ayu dtg dr segmen yg sama...

    ayu nak ajak kawan2 join segmen ayu pulak..hehehe

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  13. dah follow sini dari segmen sama

    http://redscarz.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    harus follow balik ya :)

    ReplyDelete
  14. @Puan Kutu hehe..sja memeriahkan lg..=)

    @AyuInsYiraH wkumsalam..terima kasih jemput..in shaa Allah ada kelapangan husna join ye..=)

    @Mr. Firdaus Windey haha..ok2..nnti husna follow balik ye..=)

    ReplyDelete
  15. nasib sempat join kan..hehe..
    pape pun tQ sudi visit my blog ya.. :)
    selamat sudah jalan-jalan disini.. :)

    ReplyDelete
  16. hello.selamat malam n salam perkenalan cik adik comel..~

    ReplyDelete
  17. @Kechek boleh jalan2 lg..=)

    @Dianaa terima kasih..=)

    @Mimie Najib hehe..sja gatai lmbat join..=P

    @Cik Muda selamat malam n salam perkenalan jugak kak comel..=)

    ReplyDelete
  18. Dari segmen yang sama dan dari planet marikhh, ingin menerjah kawasan ini. jom follow, Likepage++ . saya datang bertujuan untuk mengebom israel dimana mana dia berada.

    http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  19. =) jalan jalan blog husna. =) thanks jenguk kite... hehe.

    ReplyDelete
  20. dtg dr segmen yg same.. singgah sini :)

    http://dawnfantasy.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  21. dari segmen yg sama,dah follow awk..jom follow sy pula..

    ReplyDelete
  22. salam...

    Kunjung balas dari segmen yang sama

    done folow ur blog :)

    tq

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum awak..
    saya datang membalas kunjungan kat sini. comel blog ni.

    salam perkenalan ye :)

    ReplyDelete
  24. Dtg dari segmen yg sama. Salam kenal. Cutenya header blog ☺☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  25. dari segmen sama ... BW ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  26. Dari segmen yang sama . Dah follow awak balik :)) tq husna :)

    http://tykasyazwani.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  27. akak sekarang ni langsung tak rajin nak join pape contest ke segmen ke..lagi haru..hehe

    ReplyDelete
  28. datang menerjah kembali..dari segmen yang sama jugak (^_^)

    ReplyDelete
  29. singgah dari segmen yang sama.. done follow :)

    jemput join GA shawal.. :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/11/giveaway-12-12-12-by-mohd-noor-shawal.html

    kalau nak tingkat follower join lah segmen ni.. :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  30. I always used to study pоst іn news papers but now as I am a user οf net sо from now I аm using
    nеt fοr aгtіcles, thаnks to web.
    My web-site ... most energy efficient space heater

    ReplyDelete
  31. hai, salam kenal2. datang dr seegmen sama. :)

    ReplyDelete
  32. lutfi blogwalking kat sini :D salam kenalan.

    ReplyDelete
  33. datang follow sini n ronda balik :D follow me back if belum n sudi :)

    ReplyDelete
  34. segmen sme walau dh expired
    dri g4
    dtg n follow lu

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  35. Datang dari SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST

    http://fifyfirdausi.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  36. salam.. keep blogwalking ye.. :)

    ika follow n blas kunjungan dr segmen yg sme..

    http://cartiecacloset.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. selamat berbw,, akak asik x sempat nak join segmenni

    ReplyDelete
  38. datang balas kunjungan dari segmen yang sama sambil follow:)

    ReplyDelete
  39. datang balas kunjungan dari segmen sama.

    jemput join
    http://iamyourprincess5050.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html

    ReplyDelete
  40. Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.