Saturday, November 24, 2012

giveaway | cik lyeen's giveaway


Assalamualaikum w.b.t..


selamat hari sabtu.. =) hari minggu yg membosankan?? 
xtaw nak buat apa ke?? 
jom kita join giveaway nie.. dari blogger Cik Lyeen Cupcakes..
hadiah pon menarik u'olls.. rugi kalau x join..






CARA-CARA

1 : Letak tajuk GA kita dulu, " Cik Lyeen's Giveaway"
2. Copy dan paste je banner ni kat entry u olss.
3. Taglah dua, tiga, empat atau seberapa banyak blogger yang u olls nak. Sorang pun takpa janji dorang tahu yang dorang tu kena tag..:D
4. Siap!
5. Copy and paste link entry u olls tu kat dalam entry GA Lyeen yang ni ok.


SYARAT PENYERTAAN
1.Follow blog Lyeen dengan ketulusan. *Takdak unsur paksaan. HAHA
2. Mohon u olss dengan penuh kecekalan dan kegigihan untuk klik butang LIKE pada page sponsor berkenaan:
Dua sponsor takda pages tapi ada FB, so kalau u all berminat dengan tudung-tudung roses ni. Sila ADD jer mereka ok. 


so macam mana?? x susahkan.. =)
boleh jugak support Cik Lyeen memandangkan ini firstime dia anjur giveaway..
dengan ini husna nak tag kak ruha.. =)
tarikh tutup belom diumumkan..=)

60 comments:

  1. semoga menang ye awk :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. @Fariz Reza hehe..boleh je..tp nnti hadiah tu kasik member perempuan ye..=)

    @Cik Fie terima kasih..=)

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama..
    dtg + follow..jom singgah ke blog mira pula http://numiraira99.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. follow..follow back..

    http://atienstory0809.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Datang dari segment yang sama . Blogwalking sambil follow . Jom datang blog Hanis pulak :-)
    http://xoxo2905.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. dtg dari segmen yg sama...
    jom folow blog syasya
    http://music-syasya95.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. d0ne f0ll0w..

    http://abcforfriendship.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. hye...
    iema dtg dr GA yg sme
    meh singgah blog iema
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. [no 1, Cupcakes Apple]
    singgah dan follow #599

    http://wanuriizatiey.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. done follow, dari GA yg sama :D

    http://adibah-syahzani.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway-d.html

    ReplyDelete
  11. Amie dri GA yg sama :D
    http://aminahazam.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
    good luck :D

    ReplyDelete
  12. join jom : http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmenbloglist-akhir-tahun-by-liyana.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

    ReplyDelete
  14. singgah sini
    follow u~~
    http://www.dieylapunyerblog.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  15. Hai. singgah sini kejap sambil follow.
    singgah la saye lak :)

    http://mochaworld-yayaxandria.blogspot.com/2012/11/segmen-cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  16. terima kasih ye semua..=)
    nnti husna singgah jejak korang balik taw..

    ReplyDelete
  17. Askum,sis pun join...bestkan hadiah dia..:D

    http://sayurlemak.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  18. wahhh....cantik banner GA dia...mcm corak selimut....

    ReplyDelete
  19. salam..^^

    datang + follow dari segment yang same..

    Jom ke blog saya..
    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  20. Jemput join. Bnyk hadiah menarik menanti anda~

    http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tambah-followertwitter.html

    ReplyDelete
  21. BW dari segmen yang sama , done follow your blog , niceeee !


    http://fyzaachicc.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  22. hai awak.. saya datang dri segmen yg sama.. jemput ke blog saya..
    http://seraazwa.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  23. good luck ^_^

    dtg dari segmen sama...jemput dtg : MY BLOG

    ReplyDelete
  24. heyy , saya dtg sini . jom balas kunjungan saya? kalau sudi la k :D

    http://kcunstory.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  25. good luck . dtg dari segmen sama . jom jalan sini pulakk :D

    http://therealjaja.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  26. dari GA yg sama ,,
    jan lupe balas kunjungan azy n follow me k ..

    http://azy-siketot.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  27. http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

    komen yee...snd dialu2kan ..thnk you

    ReplyDelete
  28. dari GA yang sama . jemput comment di link ini :)

    http://sicomotizati.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    follow me :)

    ReplyDelete
  29. singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

    ReplyDelete
  30. Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama. Good luck in this GA!

    Cepat! Cepat! Tarik Tutup GA ini dah hampir iaitu 10 Disember 2012 . Semua hadiah nya AWESOME seperti Camera Lomo. Syarat-syarat pun simple: http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete
  31. kite dari kumpulan 17 [cupcake aiskrim]
    dari segmen yg sama..
    dtg + follow..jom singgah ke blog eyna jgak :) http://eynavsnanie.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  32. Salam, hiii > . <
    Saya dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam)
    dari segmen yang sama <3
    Jom BW ke blog saya jugak :D
    http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway_6.html

    ReplyDelete
  33. salam comel :) saya Amna dr kmpln 16 http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html
    Jom bw ke blog sy :)

    ReplyDelete
  34. Salam hii..
    Dtg dari segmen yg sama..jum singgah , folow n comment n3 eita..

    http://saraarnita.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  35. Hye! Saya dari kumpulan Cupcake Cream..
    Dari planet and segmen yang sama,
    Done follow!
    Jom terjah blog saya pula!

    http://didijojo.blogspot.com/2012/12/cik-lyeen-giveaway_4.html

    ReplyDelete
  36. Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  37. Hi , Assalamualaikum .
    Dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam ) dari GA yang sama . BW here . :) http://wanidina01.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  38. hai , saya dari GA yang sama :)
    saya dari cupcakes laici .. harap awak sudi komen di entry saya :)
    http://saadah97.blogspot.com/2012/11/cik-lyenns-giveaway.html

    ReplyDelete
  39. Jemput ke entry ena dari GA yang sama

    http://www.ladyainaa.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  40. jaa datang dari segmen yg sama... done follow your blog... gud luck and happy blogging ya!

    http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  41. jum singgah blog saya.. dari segmen yang sama :D

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  42. all the best..dr group 16..follow skali sni..jmput singgah

    http://akuayut.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  43. jom join ni!!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete
  44. Dari GA yg sama , Good Luck ya ? :)
    Hit me back ya :
    http://atikahmnsr.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  45. DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
    dari GA awesome tu
    jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak.. http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    tlg like juga entry tu ye :P

    ReplyDelete
  46. datang untuk pusingan ke-2

    DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
    dari GA awesome tu
    jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak..scroll bawah sikit baru jumpa button follow

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    tlg like juga entry tu ye :P

    ReplyDelete
  47. assalamualaikum. segmen sama + follow + bw = terjah saya di http://gadisskecikk97.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  48. hoho . terjah sini :)
    visit mine okay ?
    http://hunnybunnyecha.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  49. hye aliya dtg dari segmen GA by Cik Lyeen jalan2 n follow sini :D
    http://aleiyamustafa96.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  50. Assalamualaikum. SInggah dr GA same.. Dah follow tau, jangan segan2 meh follow sue balik. Ahaks!
    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    nak hadiah meletop?

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/meletop-end-year-giveaway-by-panda-comel.html

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/exclusive-giveaway-by-double-a.html

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    Oh yea, 1 more. Ada rasa nak mengarang cerita tak? Maghi,maghi. Pakat ramairamai kito berseni!

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

    Jom! Hadiah menanti! Ada rezeki, InsyaAllah. Taknak join pon, sudi-sudilah menjengah ye. Jangan marah, sue promote kat sini :DD


    ReplyDelete
  51. Jom join GA ni

    http://mvlittlebloggietaggie999.blogspot.com/2012/12/fivers-hijabis-giveaway-by-mv.html

    Ada hadiah untuk 25 peserta terawal taw!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih jemput husna join..
      in shaa Allah..ada masa husna join ye..=)

      Delete
  52. jom join ! http://belogfarr.blogspot.com/2012/12/giveaway-18th-fs-for-you.html

    ReplyDelete
  53. Salam, Jom join GA baru ni. Ada hadiah untuk 25 peserta terawal.

    http://storymoryofqv11.blogspot.com/2013/01/fivers-hijabis-giveaway-ii.html

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.