Saturday, November 24, 2012

giveaway | cik lyeen's giveaway


Assalamualaikum w.b.t..


selamat hari sabtu.. =) hari minggu yg membosankan?? 
xtaw nak buat apa ke?? 
jom kita join giveaway nie.. dari blogger Cik Lyeen Cupcakes..
hadiah pon menarik u'olls.. rugi kalau x join..






CARA-CARA

1 : Letak tajuk GA kita dulu, " Cik Lyeen's Giveaway"
2. Copy dan paste je banner ni kat entry u olss.
3. Taglah dua, tiga, empat atau seberapa banyak blogger yang u olls nak. Sorang pun takpa janji dorang tahu yang dorang tu kena tag..:D
4. Siap!
5. Copy and paste link entry u olls tu kat dalam entry GA Lyeen yang ni ok.


SYARAT PENYERTAAN
1.Follow blog Lyeen dengan ketulusan. *Takdak unsur paksaan. HAHA
2. Mohon u olss dengan penuh kecekalan dan kegigihan untuk klik butang LIKE pada page sponsor berkenaan:
Dua sponsor takda pages tapi ada FB, so kalau u all berminat dengan tudung-tudung roses ni. Sila ADD jer mereka ok. 


so macam mana?? x susahkan.. =)
boleh jugak support Cik Lyeen memandangkan ini firstime dia anjur giveaway..
dengan ini husna nak tag kak ruha.. =)
tarikh tutup belom diumumkan..=)

60 comments:

  1. semoga menang ye awk :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. @Fariz Reza hehe..boleh je..tp nnti hadiah tu kasik member perempuan ye..=)

    @Cik Fie terima kasih..=)

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama..
    dtg + follow..jom singgah ke blog mira pula http://numiraira99.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. follow..follow back..

    http://atienstory0809.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Datang dari segment yang sama . Blogwalking sambil follow . Jom datang blog Hanis pulak :-)
    http://xoxo2905.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. dtg dari segmen yg sama...
    jom folow blog syasya
    http://music-syasya95.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. d0ne f0ll0w..

    http://abcforfriendship.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. hye...
    iema dtg dr GA yg sme
    meh singgah blog iema
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. [no 1, Cupcakes Apple]
    singgah dan follow #599

    http://wanuriizatiey.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. done follow, dari GA yg sama :D

    http://adibah-syahzani.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway-d.html

    ReplyDelete
  11. Amie dri GA yg sama :D
    http://aminahazam.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
    good luck :D

    ReplyDelete
  12. join jom : http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmenbloglist-akhir-tahun-by-liyana.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

    ReplyDelete
  14. singgah sini
    follow u~~
    http://www.dieylapunyerblog.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  15. Hai. singgah sini kejap sambil follow.
    singgah la saye lak :)

    http://mochaworld-yayaxandria.blogspot.com/2012/11/segmen-cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  16. terima kasih ye semua..=)
    nnti husna singgah jejak korang balik taw..

    ReplyDelete
  17. Askum,sis pun join...bestkan hadiah dia..:D

    http://sayurlemak.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  18. wahhh....cantik banner GA dia...mcm corak selimut....

    ReplyDelete
  19. salam..^^

    datang + follow dari segment yang same..

    Jom ke blog saya..
    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  20. Jemput join. Bnyk hadiah menarik menanti anda~

    http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tambah-followertwitter.html

    ReplyDelete
  21. BW dari segmen yang sama , done follow your blog , niceeee !


    http://fyzaachicc.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  22. hai awak.. saya datang dri segmen yg sama.. jemput ke blog saya..
    http://seraazwa.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  23. good luck ^_^

    dtg dari segmen sama...jemput dtg : MY BLOG

    ReplyDelete
  24. heyy , saya dtg sini . jom balas kunjungan saya? kalau sudi la k :D

    http://kcunstory.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  25. good luck . dtg dari segmen sama . jom jalan sini pulakk :D

    http://therealjaja.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  26. dari GA yg sama ,,
    jan lupe balas kunjungan azy n follow me k ..

    http://azy-siketot.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  27. http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

    komen yee...snd dialu2kan ..thnk you

    ReplyDelete
  28. dari GA yang sama . jemput comment di link ini :)

    http://sicomotizati.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    follow me :)

    ReplyDelete
  29. singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

    ReplyDelete
  30. Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama. Good luck in this GA!

    Cepat! Cepat! Tarik Tutup GA ini dah hampir iaitu 10 Disember 2012 . Semua hadiah nya AWESOME seperti Camera Lomo. Syarat-syarat pun simple: http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete
  31. kite dari kumpulan 17 [cupcake aiskrim]
    dari segmen yg sama..
    dtg + follow..jom singgah ke blog eyna jgak :) http://eynavsnanie.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  32. Salam, hiii > . <
    Saya dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam)
    dari segmen yang sama <3
    Jom BW ke blog saya jugak :D
    http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway_6.html

    ReplyDelete
  33. salam comel :) saya Amna dr kmpln 16 http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html
    Jom bw ke blog sy :)

    ReplyDelete
  34. Salam hii..
    Dtg dari segmen yg sama..jum singgah , folow n comment n3 eita..

    http://saraarnita.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  35. Hye! Saya dari kumpulan Cupcake Cream..
    Dari planet and segmen yang sama,
    Done follow!
    Jom terjah blog saya pula!

    http://didijojo.blogspot.com/2012/12/cik-lyeen-giveaway_4.html

    ReplyDelete
  36. Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  37. Hi , Assalamualaikum .
    Dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam ) dari GA yang sama . BW here . :) http://wanidina01.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  38. hai , saya dari GA yang sama :)
    saya dari cupcakes laici .. harap awak sudi komen di entry saya :)
    http://saadah97.blogspot.com/2012/11/cik-lyenns-giveaway.html

    ReplyDelete
  39. Jemput ke entry ena dari GA yang sama

    http://www.ladyainaa.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  40. jaa datang dari segmen yg sama... done follow your blog... gud luck and happy blogging ya!

    http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  41. jum singgah blog saya.. dari segmen yang sama :D

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  42. all the best..dr group 16..follow skali sni..jmput singgah

    http://akuayut.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  43. jom join ni!!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete
  44. Dari GA yg sama , Good Luck ya ? :)
    Hit me back ya :
    http://atikahmnsr.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  45. DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
    dari GA awesome tu
    jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak.. http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    tlg like juga entry tu ye :P

    ReplyDelete
  46. datang untuk pusingan ke-2

    DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
    dari GA awesome tu
    jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak..scroll bawah sikit baru jumpa button follow

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    tlg like juga entry tu ye :P

    ReplyDelete
  47. assalamualaikum. segmen sama + follow + bw = terjah saya di http://gadisskecikk97.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  48. hoho . terjah sini :)
    visit mine okay ?
    http://hunnybunnyecha.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  49. hye aliya dtg dari segmen GA by Cik Lyeen jalan2 n follow sini :D
    http://aleiyamustafa96.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  50. Assalamualaikum. SInggah dr GA same.. Dah follow tau, jangan segan2 meh follow sue balik. Ahaks!
    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    nak hadiah meletop?

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/meletop-end-year-giveaway-by-panda-comel.html

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/exclusive-giveaway-by-double-a.html

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    Oh yea, 1 more. Ada rasa nak mengarang cerita tak? Maghi,maghi. Pakat ramairamai kito berseni!

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

    Jom! Hadiah menanti! Ada rezeki, InsyaAllah. Taknak join pon, sudi-sudilah menjengah ye. Jangan marah, sue promote kat sini :DD


    ReplyDelete
  51. Jom join GA ni

    http://mvlittlebloggietaggie999.blogspot.com/2012/12/fivers-hijabis-giveaway-by-mv.html

    Ada hadiah untuk 25 peserta terawal taw!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih jemput husna join..
      in shaa Allah..ada masa husna join ye..=)

      Delete
  52. jom join ! http://belogfarr.blogspot.com/2012/12/giveaway-18th-fs-for-you.html

    ReplyDelete
  53. Salam, Jom join GA baru ni. Ada hadiah untuk 25 peserta terawal.

    http://storymoryofqv11.blogspot.com/2013/01/fivers-hijabis-giveaway-ii.html

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates