Friday, November 09, 2012

Alhamdulillah hanya mampu terluah


Assalamualaikum w.b.t..


Jumuah Mubarakah sahabat.. =)


*situasi- tengah tenang kan hati yg xberapa nak tenang nie.. >.<


pagi tadi bangun dengan perasaan yg berdebar-debar.. bukan pagi tadi ja, semalam pon nak tidoq dah rasa lain macam.. member siap cakap nak tunggu 'si dya' macam nak tunggu org masuk meminang.. debaran tatkala nak bersua lebih teruk dari time nak pergi amek result SPM.. *propa much?? 


hal ini x lain x bukan berkaitan result UiTM yg di jangka keluar hari ini pada pukul 9 pagi tadi.. apa lagi nak tengok ke tidak, tetap kena tengok kan.. dan.....


**jeng je jeng**


Alhamdulillah.. even unlisted in dean list im very grateful enough as i tought im gonna r*p*at some subject.. and i really did my best.. masih tersenarai 3.0 and above.. =) diri ini masih cuba untuk teruskan buat yg terbaik.. dan x sangka ianya berbaloi.. *tapi x puas hati lagi nih..>.<


kenapa nak mintak lebih, kalau awak bagi kurang?? 


so dengan ini husna nak mengucapkan terima kasih buat mereka yg terus mendoakan husna.. especially mama and abah.. also big thank to him yg terus bagi support dan berdoa.. i'll appreciate them much.. =D



p/s- ptptn dah nak habis.. =( sedekah sikit jom.. =) http://bit.ly/UyfgOI

21 comments:

  1. husna boleh capai apa saja yg di impikan...selagi usaha kuat kearah tu :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah....
    congrats!!!
    As long as maintain 3 and above ok la tu.. :)

    hilang sudah debarannye kn..

    ReplyDelete
  3. Tahniah sis , ok dah tu :) bersyukur dengan apa yg kite dapat , same lah cuak giler nak cek

    ReplyDelete
  4. salam fatin
    Tirana aduka singgah tumpang berteduh.hjan lebt di luar

    ReplyDelete
  5. @Ayie Abas in sha Allah..tiada kejayaan tanpa usaha..thanx..=)

    @AnneRaini hehe..cuba utk xmaw berfikir tentang soal fail dah..thanx..=)

    @nanieybarnieylurviey alhamdulillah..terima kasih kak nani..
    hilang dah sikit..huk3..

    @Lady terima kasih..alhamdulillah..kena berusaha lagi nih..haha..abeh cuak dah nie..=P

    @TiranaAduka wkumsalam.. terima kasih sudi tumpang berteduh..=)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah. congrats ya! teringat time study dulu. gigih nak dptkan 3.0 every semester. alhamdulillah, grade pun msh 3.0 gak. hehehe

    ReplyDelete
  7. @Sue-Rya Qistina alhamdulillah, terima kasih ya..hehe..haruslar gigih demi masa depan..hik3..

    ReplyDelete
  8. ingatkan husna tunggu rombongan meminang..hahaha

    ReplyDelete
  9. 3 pointer & above kira okla tu.. Btw, congrats! MM tolong derma belanja fatin skali.. =)

    ReplyDelete
  10. @Encik H ahaha..merapu.. tp klau ye apa slahnya..=P *gatai..-.-'

    @Misz Mieza alhamdulillah..terima kasih ye..nnti husna derma balik..=)

    ReplyDelete
  11. @faiq terima kasih..=)
    in sha Allah..klau usaha pasti ada..

    ReplyDelete
  12. Tahniah!sem depan Insyaallah dpt dekan.Ameen..:)

    amboi utk si dia pun ada jugak tu.haha

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah.... 3.0 pointer pon da ok... keep it up tok capai yg lbey baik :D chaiyok ^_^

    ReplyDelete
  14. @Puan Kutu terima kasih.. in sha Allah kak murni.. Ameen~ =)

    @cik_miemy alhamdulillah..in sha Allah..terima kasih..=)

    ReplyDelete
  15. laa.. knapa tak upload sahaja result tu.. huhuhu.. nak tgk jugakss

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.