Monday, June 27, 2016

Segmen Bloglist Azhafizah.com Julai & Ogos 2016


Assalamualaikum w.b.t


Bersiaran kembali untuk segmen rutin 2bulan sekali di blog Fiza. Kembali dengan Segmen Bloglist Azhafizah.com Julai & Ogos 2016. Ada yang tak sempat sertai bulan April yang lepas kan dan juga yang tak berpeluang masuk dalam bloglist blog Fiza. Kalau sudi, berminat dan nak memeriahkan segmen ni jemputlah sertai ramai-ramai ye. Segmen simple je. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

Klik banner untuk sertai  Segmen Bloglist Azhafizah.com Julai & Ogos 2016

http://www.azhafizah.com/

TAMAT : 29 JUN 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Julai & Ogos 2016
2. Copy coding dalam kotak bawah ni dan paste di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016 

  Terima kasih atas sokongan semua ^__^


13 comments:

  1. Salam Ramadhan ke 23 dan selamat bersegmen.

    ReplyDelete
  2. Singgah blogwalking :)
    http://theathra.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-azhafizahcom-julai-ogos.html

    ReplyDelete
  3. jalan2
    https://belogs.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-azhafizahcom-julai-ogos.html

    ReplyDelete
  4. terlepas satu GA..alahai tak ada rezeki..

    http://riverstonegirl.blogspot.my

    ReplyDelete
  5. salam husna...
    sib baik terjah sini.
    nak join segmen fiza.

    ReplyDelete
  6. salam husna.. selamat hari raya.. gud luck untuk segmen ni..

    jemput join ga kak mia http://www.mialiana.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html

    ReplyDelete
  7. uuish memang lama betul Husna tak bersiaran.. hehe.. kamon awok !! hehe..

    ReplyDelete
  8. dh cuti sem ni bolehhh laaa layan blog balik. hehe

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates