Friday, November 13, 2015

Mini GA | Tiket Free Bas Hop-On Hop-Off by HBP


Assalamualaikum w.b.t..




hari tu tak dapat join Blogger Utara pusing-pusing Penang rasa sayang gila.. kalau tak, boleh suai kenal dengan ahli Blogger Utara yang lain sambil tengok apa yang menarik dekat Penang.. walaupun dekat je Kulim dengan Penang, ingat husna tawu ke apa yang ada kat sana.. surrender kalau nak masuk sendiri, boleh lost mak nak.. hahaha masa tu husna tak boleh join sebab ada komitmen lain yang lagi penting.. sayang kan! hurm sayang, sayang, sayang..

jadi andai kata rezeki husna menang tiket bas HOHO ni secara percuma, Alhamdulillah.. boleh jenjalan makan angin pusing Penang, walaupun sekejap.. kalau nak harapkan husna sengsorang pusing Penang dalam masa sehari memang idok lerr.. tak terkejar dek masa dan sebagainya.. so this is the chance! 

even kalau bukan rezeki husna pon, memang husna ada planning nak naik jugak bas HOHO nih.. bagus apa ada servis macam ni sebab at least dalam masa yang singkat tu kita dah boleh review sikit apa yang ada dan apa yang menarik.. lepas tu kalau tak puas boleh datang lagi sendiri.. lama dah husna plan nak masuk Penang memandangkan husna ni kaki jalan tapi masalahnya tak tawu nak mula dari mana, jadi baguslaa ada servis bas HOHO nih kan.. dengar kata murah je, harga student pon RM12 untuk 24 jam.. 


tarikh tutup penyertaan: 14 November 2015


Till then! See ya~

Lazada Malaysia

25 comments:

  1. Husna skrg depa promo RM5 jer utk 24jam..tapi kena register kat website depa.. hehehe.. btw Good Luck tau moga ada rezeki husna...dapat tiket free hoho =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul betul.. sebaik Kak Farrah dah tolong inform..

      Delete
  2. kat penanng pon ada erk. x tahu la pulak.
    ciksu dok penang 3 tahun dulu. hikhiks
    tpi tu la selain kerja. pi tempat makan je hat lain x dan nak pergi. kikiki

    ppstt: husna, avokado sedap. rasa lemak2 gitu. cmna erk nk ckp. mmm, pnh x mkn isi nyiok/ kelapa yg sedang2 tu. bukan yg lembut mnm dgn air kelapa tu. dia nk keras tak keras tu. lebey kurang mcm tu la rasanya..

    tak pahit pon

    ReplyDelete
  3. All the besttt dear.. Ena doakan husna dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  4. aktiviti menarik ni husna utk kak muni bawak anak2..to tulah nk bawak nek komuter pun tak termakbul lagi..almaklum la laki bini keja tak tentu..anak2 pun sempat bawak kluaq makan2 je la

    ReplyDelete
  5. Gud luck taw husna, best arr klau dpt join..da gak akak trbaca kat blog Kak Farah tu

    ReplyDelete
  6. tahniah, husna berjaya menang tiket ni. husna join jump street kan? nanti kita buat sesi penyampaian hadiah kat sana.. hehhe

    ReplyDelete
  7. ehehe guano adik manish ? ada rezeki dak ? ehehe akak singgah lagi ni..

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates