Wednesday, July 29, 2015

CPUV | Fair & Lovely Raya


Assalamualaikum w.b.t..


Hi..

tadi sambil layan biskut buah pinggang, sambil layan hujan lebat, sambil tu jugak dok godek NUFFNANG husna nampak ada tiga ketul iklan yang tengah merangkak.. yang terbaru Fair & Lovely Raya.. baru pon tak baru sangat lah 24 hari bulan nuu, Syawal pon dah nak berlalu pergi.. kihkihkih..






kalau ternampak promoted content yang berkaitan berlegar-legar di ruangan ini sila jangan malu jangan segan boleh laa klik dan baca apa yang mereka kongsikan.. boleh jadi sesuatu yang penting kita tengah cari selama ni.. :)

semalam masa sesi blogwalking ada jugak husna terjumpa promoted content berkaitan Fair & Lovely Raya, antaranya Fairer & Lovelier dan Tips Kulit Cerah Berseri..

dan jangan lupa tonton video Fair & Lovely Raya kat bawah ni.. ;)





Till then!! See ya~

26 comments:

  1. singgah malam ke sini, wah bertingket-tingket cpuv tahniah :)

    ReplyDelete
  2. wah wah wahhh rezeki2
    papepun bak mai lah sikit biskut buah pinggang tu hehe

    ReplyDelete
  3. tahniah
    comel model tu

    selamat hari raya husna
    maaf zahir batin dr ciksu

    ReplyDelete
  4. akak lama dah takleh cek Nuffnang. tatau apa cer..

    ReplyDelete
  5. dekat blog akak yg selalu berlegar iklan ikea. mcm tau2 je terasa nak pegi ikea hihihihi

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.