Wednesday, November 12, 2014

Wordless Wednesday #54


Assalamualaikum w.b.t..




cara pertama

cara kedua

cara ketiga

cara keempat

cara kelima

cara keenam

cara ke tujuh

cara ke lapan

cara ke sembilan

rekaan untuk meroti, ilham buat sang pembakar, memacam bentuk punya dok ada.. kita nak bakar tak jadi-jadi lagi.. hewhewhew.. sumber kita facebook je.. boleh copy paste untuk tatapan masa rajin..:)

ish tetengah lapaq ni dapat bayangkan tak roti ni menggebu, masuk dalam mulut.. dengan penuh nikmat rasa macam nak kunyah tapi tak maw telan.. gittew punya propa.. bheheheee..


Till then!! See ya~






5 comments:

  1. Wow sedap nye menu breakfast camni kan ^_^

    ReplyDelete
  2. kreatif dan comel sangat..bestnya kalau dapat meroti sendiri ni..

    ReplyDelete
  3. Atas semangat nk buat ni. Kdg2 nk buat tp bila tiba masa, bulat jgk la yg sng. Haha...

    ReplyDelete
  4. Lya da download juga brmcm stail wat roti ni..kreatif kan

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates