Thursday, August 14, 2014

Kad Raya Dari Syaza & Kak Fizah


Assalamualaikum w.b.t..


Hi. selamat pagi!! beheee sempat lagi nak quick update nih. dah siap semua masih berbaki lagi beberapa minit sebelum keluar rumah. kita update dulu sikit sebab kalau pergi ofis awal pon bukan boleh masuk. staff lain pon lagi 2 ke 3 minit pukul 9 pagi baru diorang sampai. dah hari keempat kerja, alhamdulillah so far tugas yang husna dapat tak de lah membebankan sangat. monthly checking, still boleh handle.

Perancangan Allah itu lebih baik. result penerapan uitm dah keluar selasa petang. balik je kerja, housemate mesej cakap dah boleh check. husna tak berjaya. housemates husna pon separuh je yang berjaya. tak taw lah masing-masing nak buat rayuan atau tunggu intake bulan 3 nih. husna plak, dah mati akal, tak taw nak buat apa. hadoiii~

terlajak tulis, mukadimah panjang sedepa. bhehee. eh masih dalam mood raya? owh yelaa baru minggu ketiga dalam bulan Syawal. raya sebulan khennn. bheheee husna pon ada banyak lagi entry raya yang tak update nih. siap ada peristiwa pengajaran lagi untuk husna. :p

ini kad raya kelima dan keenam tahun nih. sikit je. datangnya daripada kak fizah, pemilik Blog Sihati Merah Jambu & seterusnya daripada syaza raihanah, Blog Apple Mints. dah sampai punya lama tapi baru hari ni kecoh nak update. terima kasih ye kalian. :)


dah siap! get ready nak merempit, senang nak menyelit. kihkihkih. eh nak menyelit pon kita spesies behave k. ekekkeke. 


Till then!! See ya~










p.s-3 hari balik keja, lepas settle apa semua, datang waktu online mesti sekejap je dapat bertahan sebab dah pengsan. blogwalking entah mana mana. kita cuba lagi malam ni ea. 

36 comments:

  1. Replies
    1. hehehe.. ada lagi satu ketul tu tak berupdate..:p

      Delete
  2. alololo penat kerja ye..akak pun masa awal2 keje dulu lps pun mcm husna. balik keje terbongkang penat...hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah kenapa lah kak.. walhal kerja tak terok mana pon..
      tergendala semua plan..T_T

      Delete
  3. Kad raya lagi ..tahniah husna..byk dpt kad tahun ni

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya.. jangan risau pasal intake uitm tu nanti ada la rezeki masuk uitm

    ReplyDelete
  5. Blogwalked!

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Kad rayaaa! Hehe. Selamat hari raya husna. Lambat benor nak wish :3

    ReplyDelete
  7. byk betul dapat kad raya. Jeles la pulak.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe jgn lah jeles.. takpaa inshaAllah tahun depan kita sambung tradisi ni lg taw..:D

      Delete
  8. Alhamdullilah, dah selamat sampai. Sorry baru perasan entry ni :)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum husna....bestkan dapat kad raya dr teman2 alam maya ini...selamat hari raya husna...
    http://maszull.blogspot.com/2014/08/penghantaran-cenderahati-pengomen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam mama.. hehehe mmg best pon..:)
      Selamat Hari Raya mama!!

      Delete
  10. Assalam...salam ukhuwah dari bunda....banyak dapat kad raya.

    ..tentang gagal ke uitm tu boleh buat rayuan kan...atau apply intake akan datang....husna masih muda ...ada peluang tambah ilmu lagi..semoga berjaya...InsyaAllah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam bunda.. bg husna yg dah lama tak dpt kad raya rasa mcm bnyak jugak laa.. hehehe..

      terima kasih atas nasihatnya bunda.. inshaAllah husna ada plan sesuatu.. moga semuanya berjln dgn lancar...:)

      Delete
  11. weeehooo~ dapat kad raya..hehehe...eh, xdapat uitm..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wuuuheee.. org nak bagi..:D

      tak dpt la sally..huhuhu..

      Delete
  12. perancangan Allah lebih hebat.. jangan putus asa.. cuba lagi..mane tahu next time ada lagi peluang

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah.. ujian untuk husna.. mungkin ada yg lebih baik yg husna tak taw..:)
      terima kasih acik..

      Delete
  13. Replies
    1. alhamdulillah rezeki.. inshaAllah tahun depan boleh berbalas kad raya..:)

      Delete
  14. Replies
    1. syukur dapat dari teman2 alam maya yg baik hati nak bagi..:)

      Delete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.