Wednesday, November 20, 2013

Simple GA - 3D Puzzle


Assalamualaikum w.b.t..




so far, tak pernah lagi beli atau buat kat mana-mana.. selalu je nampak kat kedai tapi tak teringin nak beli.. kali ni join giveaway, inshaAllah kalau bertuah boleh cuba.. nak taw jugak susah ke tak?? =)




tarikh tutup : 29 November 2013 - pukul 12 tengah hari 








21 comments:

  1. good luck and all the best...macam menarik jer hadiahnya tu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. Good Luck Sis.. :D semuga tercapai apa yang diimpikan kay..

    ReplyDelete
  3. good luck

    *dik pulut susu dia lagi lembut berbanding pulut lain..

    ReplyDelete
  4. cantik lah.. mmbe kak deq ada gak mende ni.. good luck yer husna... =)

    ReplyDelete
  5. All the best , sabar ye tunggu keputusan nya..

    ReplyDelete
  6. Balas kunjungan dari http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  7. ayu dtg dari giveaway yg sama..good luck ye..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye ...tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.