Wednesday, November 20, 2013

Simple GA - 3D Puzzle


Assalamualaikum w.b.t..




so far, tak pernah lagi beli atau buat kat mana-mana.. selalu je nampak kat kedai tapi tak teringin nak beli.. kali ni join giveaway, inshaAllah kalau bertuah boleh cuba.. nak taw jugak susah ke tak?? =)




tarikh tutup : 29 November 2013 - pukul 12 tengah hari 








21 comments:

  1. good luck and all the best...macam menarik jer hadiahnya tu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. Good Luck Sis.. :D semuga tercapai apa yang diimpikan kay..

    ReplyDelete
  3. good luck

    *dik pulut susu dia lagi lembut berbanding pulut lain..

    ReplyDelete
  4. cantik lah.. mmbe kak deq ada gak mende ni.. good luck yer husna... =)

    ReplyDelete
  5. All the best , sabar ye tunggu keputusan nya..

    ReplyDelete
  6. Balas kunjungan dari http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  7. ayu dtg dari giveaway yg sama..good luck ye..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye ...tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates