Saturday, November 09, 2013

Santai Malam Minggu Dengan Bowling


Assalamualaikum w.b.t..


Dah tiga hari SPM bermula, husna baru nak update perihal yang berkaitan SPM ni.. Jumaat malam minggu lepas, abah bawak kami pergi main bowling kat Landmark Kulim atau gelaran biasanya Giant.. walhal Giant tu kat dalam Landmark.. tak dak kena mengena dengan tempat main bowling pon.. -.-"
 
bowling time
ini yang bongsu harap maklum 

Ini bukan kes santai hujung minggu bersama family, atau mungkin ya, tapi sebenarnya lebih kepada menunaikan permintaan adik husna yang no 2 tu.. konon nak lepaskan tension lah sebelum mulanya peperangan di dewan nanti.. ye, adik husna calon SPM by the way..

tapi dua hari sebelum tu dya demam dan tibanya hari nak pergi main, demam dya still tak kebah.. dah rancang kan, mungkin rezeki dya tak dak nak main.. hanya mampu tengok je malam tu.. itupun gigih la jugak pegang sekali dua nak rasa..

bowling time


kami yang sihat ni apa lagi, harus tak lepas peluang.. hehehe.. nak di jadikan cerita malam tu memang full house.. ada yang siap booking.. kiri kanan ada orang, yang siap tunggu turn pon ada.. dah la memasing first time pegang bola bowling.. memacam adegan terjadi.. siap bola terlepas ke belakang.. aisehhh.. gelak sakan kami control malu.. hahaha.. :D

tapi apa yang paling penting masa kami sesama family terisi.. jarang dapat peluang macam ni, so bila dah dapat memang patut all out lah.. =)



Till then!! See ya~ 










p/s- dapat kerja!! tetiba.. -.-"

30 comments:

  1. umm.....macam kenal yer tempat nieh hehehe....

    ReplyDelete
  2. wah beznye main bowling
    yumida pernah main ngn kengkwn
    tu pun masa nak habis sem dah

    ReplyDelete
  3. syoknya dapat spend time dengan satu family kan? Akak pun dah lama tak pegang bola bowling ni.. Huhu..
    Mieza Suri Shaklee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. memang syok kak..=)

      hehehe.. bila plak nak pegang??

      Delete
  4. wow bestnya main bowling.. pernah juga main bowling but skali ja.. mula-2 tu jakun juga sebab 1st..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. taw xpe.. husna tkut kot nak try masa 1st time dulu.. =P

      Delete
  5. FD tak reti main bowling

    jemput join
    http://www.fatindiana.com/2013/11/preloved-novel-giveaway-part-3.html

    ReplyDelete
  6. Salam husna....

    Memang elok beriadah bersama keluarga....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam kak..

      itupun adik ajak.. nak sgt2 katanya.. =D

      Delete
  7. Replies
    1. betul kak.. spend kat rumah pon dah cukup.. cerita hal memasing kan..=)

      Delete
  8. bestnya dapat main bowling ngan family.. pha is x pernah lagi main boling sekeluarga.. slalu main ngan kawan je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin sebab pha is dah biasa main dgn kawan kot.. =D

      Delete
    2. sbb selalu pi shopping complex pun dgn kawan je.. xpernah lagi dgn family.. hehehe

      Delete
  9. dah lama tak main bowling.
    prektis make perfect.
    apa kata ckp dgn abah, buat xtvt keluarga di hujung minggu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cadangan yang bernas!! nnti husna try cakap ye.. =)

      Delete
  10. sy tak minat main boling.. hehe.. tapi bagus jugak luangkan masa bersama family dgn aktiviti2 mcm ni. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. husna suka tak disebabkan tak berapa pndai, bila org ajak mula la nak malu2 tahi kucing..=P

      Delete
  11. main bowling kat mana ni dear..
    psstt.. boleh jer panggil kak deq. singkatan utk kak deqla. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. main bowling kat kulim je kak..=)

      noted!! nnti husna pnggil kak deq ye..=D

      Delete
  12. wahh...rajin practice main bowling dik..esok dah keje boleh main tournament utk company..popmpuan tak ramai pandai main bowling..ade chance menang kalau adik practise selalu..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. aduhhh..xdela smpai nak lawan kot.. hahaha..
      setakat isi masa terluang pon dah cukup..=P

      Delete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates