Friday, November 01, 2013

New Stocks Available!!


Assalamualaikum w.b.t..

Semenjak menganggur selama satu bulan lebih ni, husna ter'involve' kan diri dalam online business pulak.. hanya part time sambil belajar.. mungkin boleh tambah duit poket.. inshaAllah rezeki usaha masing-masing kan.. ada lebih boleh la turut sama merasa.. =)

Jadi husna nak tempek iklan kejap kat sini buat tontonan semua ye.. boleh cuci mata sekali.. muehehe..


Joint Color Chiffon Jubah With BeltJoint Color Chiffon Jubah With Belt

Joint Color Chiffon Jubah With Belt
RM 65 free postage
Measurement:
Size L: Length: 142cm Bust: 96cm Sleeve: 60cm Shoulder: 38cm
Material : Pearl Chiffon With Full Silk Inner Lining




Quality Joint Color Chiffon JubahQuality Joint Color Chiffon Jubah


Quality Joint Color Chiffon Jubah
RM 65 free postage
Measurement:
Size M : Length: 140cm Bust: 92cm Waist: 60-90cm Shoulder: 36cm Sleeve: 60cm
Size L: Length: 142cm Bust: 96cm Waist: 62-92cm Shoulder: 38cm Sleeve: 61cm
Material : Pearl Chiffon With Silk Full Inner Lining 



Banyak lagi pilihan warna di HZ’s Houseshop..
Dan sebarang soalan boleh pm husna taw.. jangan malu jangan segan.. aicehhh~ :3









p/s- syukur~ =)

32 comments:

  1. SEmuanya cantik2 belaka kan

    dik, buah kiwi sedap tau.. try la;)

    ReplyDelete
  2. macm comel je..mcm comel je..hehe...cntik sgt husna !!

    ReplyDelete
  3. Alahai Husna... mmg le cantik tapi mcm tak sesuai je ngan okje yg macam kayu balak ni ...straight je hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bnyak lagi koleksi kak.. mungkin ada yg sesuai.. =)

      Delete
  4. mula2 part time mana tau business besar2 pas nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah kak.. bnyak lagi perlu belajar bab2 niaga nih..=)

      Delete
  5. org2 muda pakai cantik ni, selamat berjaya husna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang tak muda pon pakai mesti cantik la kak..hehehe..

      thanx kak tihara..

      Delete
  6. alhamdullillah...semoga berjaya yer..duit sikit2 kalau dikumpul lama2 jadi bukit..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. cantik.. tapi bisness online pun nnti akan kena GST jugak kan..? hehehe

    eh, baru perasan tukar header..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gulp! dgr kata cenggitu lah..

      hehehe..saja tukar kelainan sikit..

      Delete
  8. bagus husna...walaupun duduk di rumah boleh jana duit...tidak perlu gelisah menunggu kerja.mana tahu bisnes online ini lebih mendatangkan hasil lumayan

    ReplyDelete
  9. cantik dress tu.. jom bw blog saya.. http://semurniikatankasih.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. cantik... tapi kalau kita pakai mesti nampak macam balut nangka sebab kita gemuk =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. its..cuba try view yg lain.. mungkin ada yg sesuai..=)

      Delete
  11. salam maal hijrah dik:-)
    1434 dah tutup buku.doakan utk ciksu di tahun 1435 hijrah pula ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Maal Hijrah jugak ciksue! =)
      inshaAllah.. semoga yg terbaik menanti ye..

      Delete
  12. Haiiiii..Cakkk!!
    done follow sini no. 1086
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai kembali.. hehehe..
      nanti husna jejak balik ye..=)

      Delete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.