Thursday, November 07, 2013

Keyword Minggu Ini | Lempeng Susu


Assalamualaikum w.b.t..


resepi lempeng susu


Saja gegodek nuffnang, usha keywords minggu ni terpampang plak resepi lempeng susu.. eh rasa macam pernah baca resepi ni, tapi kat mana ya?? o.O?

Pastu teringat, semalam ada melawat tiffinbiru.com dan secara kebetulan che mat update pasal lempeng susu cair.. rasanya awak yang mencari resepi lempeng susu nih salah blog kot.. hehehe.. husna pernah buat lempeng tapi tak melibatkan susu dan seingat husna, belum lagi resepi lempeng masuk sini.. hehehe..

Kalau nak jugak boleh terjah tiffinbiru.com.. kat situ bukan resepi lempeng je, nenek lempeng pon ada taw.. =P


Till then!! See ya~ 









p/s- kalau di beri pilihan, party yang macam mana korang suka?? http://bit.ly/1cEePRX


50 comments:

  1. manalah tau cik husna boleh buat lempeng susu yg dah diupgrade..

    ReplyDelete
  2. apa lagi husna share ler resipi tu kalau ada yang dah mencari tu...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alooo.. husna tak pernah buat lempeng susu kak.. lempeng kelapa ada laa..=D

      Delete
  3. sedap ke lempeng susu tu? nanti nak pergi kat link situ. agak agak nenek lempeng tu ada pakai tongkat tak? ngeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi husna semua lempeng sedap.. =)

      hahaha..husna pon tak pasti nenek lempeng tu pakai tongkat ke tak.. akak try la usha..=P

      Delete
  4. Replies
    1. hehehe..husna tak pernah makan tapi taw memang sedap..=D

      Delete
  5. aah dah ada key wood tu boleh la share resepi yang awak masak pulak

    ReplyDelete
  6. macam sedap jer bunyi lempeng susu tu.terus nidam nih :)

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum...nusna,

    mselim3 lempeng susu nie... suka gak... sekali sekala xper.

    pls: mselim3 dah masukkan husna dalam bloglist.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam..
      husna suka lempeng kelapa..=)

      husna pon sudah!! =D

      Delete
  8. salam..husna :)
    ayie baru jer mkn lempeng...tapi bukan cicah dgn susu..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam ayie..:)
      hehehe..ini pon bukan cicah dgn susu..

      Delete
  9. Replies
    1. ewahhhh.. kenal je taw jgn ngorat, nnti mamaD marah..=P

      Delete
  10. Lempeng susu campur kelapa cicah dengan gula merah, sedapppp.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboihhh..menambah ye..
      nampak macam sedap jerr..hehehe..

      Delete
  11. Replies
    1. lepas ni patot rasa tak kisah la apa jenis lempeng pon..hehehe..

      Delete
  12. husna jemput join ni http://sunsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html

    ReplyDelete
  13. lempeng campur susu je kot.jadi lempeng susu..hehee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..dalam ramuan tu memang ada letak susu kak fizah..=)

      Delete
  14. salam husna...

    ada berbagai jenis lempengkan...akak suka lempeng pisang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam kak aida..=)

      lempeng pisang?? tak pernah lagi makan.. mesti sedap kan..=)

      Delete
  15. Macam sedap jer lempeng susu ni.. Laju2 gi curi resepi,.. Ekekeke..
    Mieza Suri Shaklee

    ReplyDelete
  16. lempeng susu sedap!
    xpenah bt lg..
    blh gi tgk recepi mat gebu...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. husna pon tak pernah buat.. mungkin lepas ni boleh kot..hehehe..

      Delete
  17. ramai yer yg nak tau resepi lempeng susu tu....

    ReplyDelete
  18. so dipersilakan chef husna persembahkan resepi lempeng susu pulak, boleh

    ReplyDelete
  19. Lempeng susu? Tak pernah dengar.. Hahaa..

    ReplyDelete
  20. Mungkin keyword tu wujud dalam bloglist kot.. :)

    ReplyDelete
  21. itu maknanya nuffnang kena suh awk buat lempeng satu untuk dia..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. macam tu plak?? pastu delivery pergi mana agaknya.. =P

      Delete
  22. salam
    Rajinnya buat analisis tentang keyword ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam..
      heeee.. keyword macam pelik.. =P

      Delete
  23. macam mana la boleh tersesat blog tuh.. ehehe

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates