Friday, November 01, 2013

Anugerah Top Commentators Oktober 2013


Assalamualaikum w.b.t..

Hye semorang!! Mata kite dah berat nih tapi gagah sibuk nak taip jugak.. muehehe.. dah lama sangat tak buat anugerah top commentators lepas tu tetiba rasa macam nak muncul balik.. hampeh betol la kite nih.. tak sepakat membawa berkat langsung.. >.<

Mungkin ada yang perasan dan ada yang tak.. bilangan entry kite setiap bulan tak konsisten sikit pon.. rujuk past & present.. dan jarak antara anugerah top commentators kali ni dengan yang lain sangat la jauh.. 3 purnama kot.. tak taw la mana hilang perasaan waktu tuh nak taip entry precious ni..

Anyway, terima kasih buat anda yang tak peputus singgah di blog husna ni.. sama ada yang tersenarai dalam kotak bawah ni atau pun tidak.. Hargai sesangat.. tanpa kalian, blog ni tak mampu hidup lama pon.. tepuk tangan sikit!! Acewahhh~ :D

top commentators


Terpapar di sini mereka, jejari yang rajin komen sampai tersenarai dalam top commentators.. tahniah!! Kite dah masukkan awok dalam bloglist top commentators.. (“\( ^_^ )/”)

Kalau free boleh la terjah rumah mereka.. =) bersua kenal mungkin.. 
  1. Wirda Amir
  2. Qasehnya Rania
  3. Puan Kutu
  4. Ayie Abas
  5. Shakira Pathi
  6. Encik H
  7. Wantie
  8. Hanif Idrus
  9. Nanieybarnieylurviey
  10. Shiela Salim



Till then!! See ya~ 









p/s-result dah keluar.. -_-

16 comments:

  1. Tak hadiah hadiah untuk top commentator ke? Kasian kat mereka yang selalu berkunjung ke sini.

    ReplyDelete
  2. wah top 3..tq juga husna selalu ke blog akk..len kali sepakat bawa berkat sikit ehh.haha

    ReplyDelete
  3. Tq husna.... :)

    tq sudi dtg blog akak juga... :)

    ReplyDelete
  4. Opssss...result dh kuar?dpt anugerah dekan ke tu?

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum... husna,

    wahh.. ramainyer penyokong setia blog nie..insaallah nanti mselim3 kena buat jugak lah...

    mselim3

    ReplyDelete
  6. salam...

    terima kasih bertandang ke blog saya..saya sudah masukkan husna dalam bloglist saya.

    ReplyDelete
  7. Amboi cik wirda kita.....mengungguli carta hehe.... apa pun tahniah utk mereka

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada mereka yang berjaya menempatkan diri dalam list tu..mana tau satu hari nanti nama sy juga ade kat situ..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. Okje jgn jelez ye...i'm the queen of this chart...

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates