Saturday, March 09, 2013

Gambar | Trip ke Bank Negara Malaysia, Penang



Assalamualaikum w.b.t..


Salam Sabtu semua!! Selamat hari minggu!! ^_^ curik masa sikit update seketul entry tengah hari nih.. dah makan?? husna dah kenyang.. 

Fyi, husna dah sampai penghujung semester, macam-macam kerja nak kena settle.. esok test, lusa dan seterusnya presentation serta segalamacambendaalah lagi lar.. dah tu semua nak lunggok dalam satu masa.. kejam betul.. >.< dan semestinya final pon dah semakin dekat.. uhuk3..


hari nih xnak bebel panjang-panjang.. sebab nak upload gambar banyak-banyak.. trip ke Bank Negara Malaysia, Penang Jumaat lepas.. nah!! dah seminggu baru nak update.. -.- sila lah tengok ye..

bosan dalam bas.. >.<

khusyuk mendengar.. =D

our lecturer!! =)

dah nak pulang.. 

we!! dua kelas actually.. =)

komtar, penang..

nasib baik kameraman x kena halau.. >.<

muehehehe.. :3

bajet korea je kan.. =D

masa kat akuarium, penang

queensbay, penang..

gaya mcm nih sir yg suruh.. sporting habes sir kiteorang nih.. =D

penang bridge!! =)

berhenti solat di RnR Bagan Ajam..

dan wajib ke pantainya.. >.<

sempat x sempat, belasah!! =D

dan kesimpulan dari kesemua gambar.. kitaorang memang pantang tengok lens kamera pon.. =D dah sebati dari kecik kot.. muehehehe.. >.< 

where there is a lens, of course there is us!! ^_^





P/s-time itu jugak dapat taw dya dah berangkat ke Sarawak.. :’(


22 comments:

  1. wah bestnya... tetiba terasa macam lama jer x gi trip ramai2 naik bas cenggini...

    ReplyDelete
  2. salam husna...

    byk gmbr utk entry kali ni....nak penghujung semesta dah ye?x lama lg final exam....study smart ye....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam kak wirda..=)

      saja nak letak..xtaw nak bebel apa dah..=P

      Delete
  3. salam husna :)

    pic bajet mcm kat korea tu ayie suka...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam ayie..=)

      kan..cantik je nampak..=)

      Delete
  4. wah tripke png,best jugak tu habis la satu png bebudak merbok round.hehe..

    bab bergambar tu mmg trend,skang pegi mana je nak tgkp gambar kan.even dlm toilet..hiks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..lama x jenjalan kak murni..
      hilang tension sikit..haha..

      itular pasal..tp kali nih try nak lari dr bergambar dlm toilet..>.<

      Delete
  5. Bestnye pergi Penang, rindu nak balik rumah :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa..kenapa x join sekali hari tuh??
      kalau x dh sampai rumah dah..haha..

      Delete
  6. Dlm bas tak mcm dlm bas da. Hehe.. :) bestnye trip!! :)

    ReplyDelete
  7. bestnya..
    apa la yg korang buat dalm bas tu dik..hihi

    komtar..rindunya :)
    jom join GA, nak:)

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/03/mini-ga-sempena-2nd-anniversary.html

    ReplyDelete
  8. hehe..perangai x serupa budak u..=P

    in shaa Allah..ada masa husna join ye..=)

    ReplyDelete
  9. wah bestnya..kak MV ni harap ofis je lah..alau sendiri mmg tak jalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..sendiri lg best kak..suka hati je nk p mana..kan..

      Delete
  10. waaa. besh jalan2. dah lame x jalan kat penang tuh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..husna x suka sgt pi penang..
      sesak ya amat..>.<

      Delete
  11. tgk pic ni tetiba rindu nk ke penang :)

    best kan ..nampak laut je

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..rindu balik cepat ciksue..

      suka dok bawah pokok tgk laut..best!! =)

      Delete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates