Saturday, January 19, 2013

Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen


Assalamualaikum w.b.t..


mata dah lali.. tapi sanggup tongkat mata guna kayu chopstick menahan kemengantukan yg amat sangat.. mana tidak nya, perut dah sedepa kedepan kenyang dek melantak kuew teow tomyam.. hehe.. 


malam nih update segmen jap.. dah lama bookmark.. tinggal nak buat entry, then publish.. nasib baik lambat lagi duedatenya.. =P kalau x, memang basi ler jawabnya.. support blogger Hanif Idrus.. =)





"Giveaway yang akan diberikan ialah key-chain sepanjang tahun 2012 yang telah saya kumpulkan khas untuk semua rakan-rakan blogger. 
Terdapat 42 key-chain pelbagai pilihan dan setiap blogger akan memperolehi 3 key-chain setiap seorang. 

Pemilihan pemberian key-chain berdasarkan jumlah komen terbanyak dalam entri Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen di blog anda. Jumlah komen terbanyak di entri anda bermakna anda telah memperolehi rakan baru yang terbanyak..Betul tak? 

Jumlah terkomen terbanyak dari semua peserta entri akan memperolehi hadiah misteri dari Hanif Idrus Blog. Saya rasa ini lebih adil dari membuat pilihan random...:)


# husna tag semua yang tengah baca nih..=D join jangan x join ye..=D
Tarikh Giveaway ini  bermula dari 9.01.2013 hingga 9.02.2013 


74 comments:

  1. Sempat lagi Update tu...update sambil tdo ea..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. muehehe..brapa kali dah tersengguk-sengguk dpan laptop..=P

      Delete
  2. Terima ksih kerana join segmen ini......
    Senarai peserta boleh dilihat disini http://hanifidrus.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-dan-bloglist-hanif.html

    ReplyDelete
  3. singgah sini..dtg dari segmen yang same.. jom singgah ke tempat saya plak..

    http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    komen la skali. :)

    ReplyDelete
  4. salam..dari segmen same....done follow & komen...

    http://nadikehidupanku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen, moga berjaya.
    dari segmen giveaway hanifidrus..

    ReplyDelete
  6. salam husna :)

    mata mengantuk pun sempat lagi buat entry GA yg awesome...betul2 dasat la husna power puff girl nih...weeeee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumsalam..=)

      muehehe..gigih tahap gaban kan husna nih..=P

      Delete
  7. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy ,
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  8. Updated terbaru:
    Jumlah peserta kini 64 orang ..jom serbu!!!
    pergi ke:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-dan-bloglist-hanif.html

    ReplyDelete
  9. Salam.. singgah menjenguk dari segmen yang sama,, jemputla jenguk kita pula.. Kalau follow lagi bagus...

    http://inazalina.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  10. salam..yong dtg jauh berbaseka ni
    yong dri umah hanif ke mari

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. terima kasih kak..
      nanti husna nyusul ke blog akak ye..;)

      Delete
  12. datang dari segmen yang same..done follow you..=)..good luck

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum, baru nak sampai sini dari segmen yang sama, heheh :D

    selamat maju jaya dari :
    http://www.mayesa-jcb.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum, sheila dari segmen yg sama.

    semoga berjaya ye :
    http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  15. wah... husna join gak
    selata bersegmen
    good luck dear

    ReplyDelete
  16. datang dari segmen yang sama.....good luck dan selamat bersegmen....done follow...and follow me back yer.... http://www.mentariminda.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  17. Good luck!
    Ibu datang dari segmen sama.

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  18. jenguk husna dari segmen yang sama..
    selamat bersegmen dan gud luck... ^_^

    http://www.mizruha.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  19. Saya datang melawat dan balas kunjungan dari segmen yang sama. Good luck.

    http://amirofie.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas kunjungan balasnya..=)
      goodluck utk awak jugak..

      Delete
  20. Saya datang melawat dan balas kunjungan dari segmen yang sama. Good luck.

    http://amirofie.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  21. Hai.. Leeza singgah sini untuk memeriahkan majlis. Saling meninggalkan jejak... All da best....

    link leeza :
    http://www.santaileeza.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    -moga terus sukses, terus berkunjung-

    ReplyDelete
  22. balas kunjungan
    http://indahsutera0605.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  23. singgah dari segmen yang sama..baru sempat BW..

    dari sini
    http://www.permatabiru.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  24. hi. korn dtg ni dr segmen abh hanif. dah lama join bru dpt blogwalking.. =)

    ReplyDelete
  25. http://www.ckod-ckodok.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html?m=1

    Dari segmen yg sama.....jemput ke blog sy jugak...semoga berjaya

    ReplyDelete
  26. Jalan2 lihat komen..segmen dah nak habis...hehehe

    ReplyDelete
  27. Salam Satu Blogger.
    Terima kasih kerana sertai Giveaway HaifIdrus 2013.
    Secara rasmi segmen ini telah ditutup.

    Pastikan URL blog anda berada di bloglist saya:
    http://www.hanifidrus.my/
    Jika tiada anda boleh request dimana-mana kotak komen entri saya.
    Sila lihat URL anda berdasarkan Nama Blog anda.

    Terdapat 10 pemenang bertuah telah terpilih..
    Sila lihat senarai pemenang di:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/02/pemenang-hanif-idrus-giveaway-2013.html.

    Sekali lagi terima kasih saya ucapkan atas penyertaan anda.

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.