Saturday, January 05, 2013

Bloglist Januari Husna


Assalamualaikum w.b.t..


haip!! haip!! tengah buat apa je?? dah makan?? husna baru sudah ni.. Alhamdulillah.. kenyang.. =) sapa x makan lagi, pergi makan dulu ye, nanti perut masuk angin jangan salah husna taw.. *macam nak kenal je ayat.. *-*


semenjak dua menjak tiga menjak bermenjak-menjak ni husna nampak ramai yg dah letak bloglist baru kat blog masing-masing.. katanya senang nak terjah nanti kan.. eh.. kalau macam tu, husna nak jugak lah.. nanti kalau terlepas pandang di dashboard boleh stalk kat bloglist kan.. =D senang sikit.. xde lar nak kena scroll panjang-panjang sampai cecah dasar dashboard tu..



so siapa yg baca entry nih, kalau nak tersenarai dalam Bloglist Januari Husna, sila tinggalkan link blog anda masing-masing dalam kotak komen taw.. itupun kalau sudi lah.. hehe.. husna x paksa.. husna just nak memudahkan kerja kita semua je.. hehe.. =) kalau sudi lagi, letak lar husna punya link blog kat bloglist kalian balik ye.. kira macam exchange link lar nih.. =P


update!! 
eh.. lupa plak.. tarikh tamat 9hb nih.. =)





p/s – tengah hari yg kejap lagi nak menginjak ke petang ni, husna nak mohon pertolongan kalian sikit.. husna dapat berita yg ayah kawan husna time sekolah menengah dulu dah meninggal dunia pagi semalam, dan selamat di simpan pada pukul 3 petang semalam.. mohon doakan buat ayah beliau ye.. semoga arwah di cucuri rahmat.. Al-Fatihah~ harap bersabar ye kawan.. :’(

43 comments:

  1. salam husna :)

    hehehe...mcm mana husna bole tau ayie belum mkn lagi nih? ada bola ajaib eh?

    ayie nak...ayie nak masuk dlm bloglist awesome husna...rugi klu sesiapa x masuk...:D

    ayie letak link blog PGGP sbb inilah blog yg pertama ayie serius berblog dulu. :)

    http://ayie-puteragahara.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumsalam..
      haha..husna main terjah je..=P
      terima kasih..=) oeh itu blog first ea?? igt yg daku amat tuh..haha..

      Delete
    2. salam husna :)

      x jauh jarak ayie buat blog PGGP dgn blog DAKU...

      blog PGGP bulan MAC 2011 manakala blog DAKU bulan APRIL 2011...tapi ayie dulu lama abaikan blog daku tu...

      lama x sembang kat g+ dah kan...

      Delete
    3. wkumsalam..
      owh..mcm tu rupanyaa..=)

      haha..agaklar..

      Delete
    4. haha..malas nak duduk ramai2 tgk..
      dgr radio jelaa..boleh kot?? =D

      Delete
  2. al fatihah, dan takziah untuk kawan sis :)

    ReplyDelete
  3. salam Husna..AlFatihah utk arwah...

    nak tumang sekakilah ye sayang..hehehe

    http://wirdaamir-world.blogspot.com/

    terimakasih ye husna...

    ReplyDelete
  4. salam husna
    Nak join gak

    http://aku-saya-alam.blogspot.com

    Kalau tak keberatan.hehehe
    Rugi rasanya kalau tak join.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumsalam TA..
      ye..dipersilakan..=)

      hehe..nnti boleh terjah selalu kan..=D

      Delete
  5. Al-fatihah untuk beliau..amin.
    Awak dah lama dalam bloglist saya..heheheh

    ReplyDelete
  6. http://hanspunyablog.blogspot.com

    kawe letak juga lah..boleh ko? kui4

    ReplyDelete
  7. Follower awak yang ke 555k :)

    http://waneyredzastories.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..dulu ada dlm bloglist lpas tuh hilang plak..=P

      Delete
  8. ciksu nak join juga, boleh;)
    http://lobaksusue.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Al-fatihah...

    Kak nani nakkkkkk..

    www.naniey.com

    P/s: lmbt singgah sni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameen~
      hehe..naniey.com dah lama kat sini kak..=D

      xpaa..bila2 pon boleh..=)

      Delete
  10. Assalam...:)

    Selamat Petang Dan Al Fatehah Untuk Keluarga Kawan Husna..."Sesungguhnya yang hidup pasti akan menemui mati"..jadi...Persiapkanlah diri kita ke arah itu.

    Hmmm...Saya tiada blog,cuma jadi follower je..boleh ye?..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumsalam..=)

      selamat petang jugak..Allahumma Ameen~
      in shaa Allah..sama-sama lah kita..=)

      hehe..itupon dah ok..
      terima kasih ye..

      Delete
  11. Al-Fatihah utk aruah..akk masuk bloglist tak?husna punya ada dekat bloglist cun2 ok..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameen..=)

      hehe..dah lama masuk kak..
      listed dlm My Bloglist..=D

      Delete
  12. Thanks sebab sudi jemput akak. berbesar hati akak ni.
    ni link akak k

    http://lovingwantie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. http://anneraini.blogspot.com

    nnti kalau akak igt akak letak blog husna dlm blog akak. Akak ni pelupa sikit.

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates