Sunday, January 06, 2013

Barang Lama


Assalamualaikum w.b.t..


tidur dengan perasaan hambar semalam.. jiwa sedikit kacau.. 
hati sedikit x tenang.. 


tapi,


pagi ni diharap segalanya berjalan dengan lancar.. diriku bukan seorang yg kaya.. juga bukan anak orang berada.. semuanya biasa saja.. ingat!! x terlambat lagi untuk diriku memulakan langkah yg seterusnya.. terima kasih pada yg sudi menyedarkan.. mungkin ada sedikit side effect terhadapku, tapi apakan daya.. diriku hanya insan biasa, lemah x berdaya.. 



la tahzan innallaha ma'ana.. x nak sedih-sedih.. semua tu patutnya di buang jauh-jauh.. bukannya penting pon kalau di fikirkan.. Allah sentiasa bersama orang-orang yg sabar.. =)






p/s - petang nanti family nak datang, mohon sgt boleh ubat hati yg lara nih.. =(


30 comments:

  1. husna..jgnlah sedih2..sabar ea..Allah selalu ade brsame ngan kite

    ReplyDelete
  2. salam husna...

    alala sayang...la tahzan..jgn berdukalara ye..kita semua sama,kita semua hambaNya,miskin kaya bkn ukuran tp keimanan yg Allah pandang..sabar itukan sebahagian dr iman...SENYUMMM...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumsalam kak wirda..

      in shaa Allah kak..tgh berusaha nih..huhu..=)

      Delete
  3. as-salam..
    jangan sedih2 yer..

    salam kenal dari ciksu ;)

    ReplyDelete
  4. So truee dear.. Ingt Allah and family kite je.. Kdg penat fikirkan org. Alih2 kte je yg sakit hati.

    Bestnye family dtg!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak nani..tgh cuba nak pikir positif balik nih..huhu..=)

      hehe..dtg sebab ada hal..=P

      Delete
  5. kenapa husna?
    take care ya..be happy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada sedikit kacau bilau la kak..huhu..
      terima kasih..i will..=)

      Delete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. jangan la sedih2 eyhh.nanti semua keje tak menjadi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mohon macam tu jgak..huhu..xnak lar sampai x jadi keja..
      terima kasih ye..=)

      Delete
  8. Assalam...:D

    Mungkin semalam merupakan hari yang malang buat kita,tetapi kita tidak tahu hari-hari seterusnya bakal menjanjikan kebahagiaan buat kita..jadi,redhalah dengan ketentuannya.setiap ujian itu,ada hikmahnya,jadi carilah selagi terdaya.Sama-samalah kita memperbaiki diri kita ke arah yang lebih baik.Yang Baik Jadi Tauladan,Yang Buruk Jadikan Sempadan..In Sha Allah.Allah Hu Rabbi...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumsalam..=)

      in shaa Allah..im trying for my best..=)
      terima kasih ye..

      Delete
  9. salam husna :)

    barang lama apa yg husna maksud kan?

    barang tu dah rosak atau hilang ke sampai husna rasa jiwa tak tenang dan sedih?

    x mau laa tgok husna sedih2...husna kena kuatkan semula jiwa, hati dan semangat...kembali ceria. semua yg berlaku ada hikmah nya kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumsalam ayie..=)

      hehe..cerita lama..=P

      in shaa Allah ayie..husna cuba selagi boleh..xnak jugak jd mcm nih..huhu..

      Delete
  10. Barang yang lama hai usah dikenang..
    Kalau dikenang meracun diri..

    Eh ternyanyi pulok.. Teringat lagu allahyarham P.Ramlee tengok tajuk husna ni.. Hehehe.. =)

    ReplyDelete
  11. Eh, lupa.. Klik2 nuff skali.. Kalau sudi klik2 lah MM nyer lak ye.. =)

    ReplyDelete
  12. banyak2 bersabar k.. ^_^ tenangkan hati. lapangkan jiwa..

    ReplyDelete
  13. kenapa pulak ni husna?cool ya..jgn sedih2..setiap manusia diduga cuma cara dan masanya je berbeza..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedikit salah faham kak..huhu..
      hati terbawak-bawak..=(

      Delete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.