Monday, December 24, 2012

Segmen Blogwalking Rilex Cool


Assalamualaikum w.b.t..





Syarat-Syarat

1. Like Fan Page Kongsi Apa Saja (Wajib) Fan Page Kongsi Apa Sahaja
2. Buat satu entri bertajuk " Segmen Blogwalking Rilex Cool"
3. Letak banner atas dan link ke entri ini
4. Cerita sedikit apa kelebihan blogwalking
4. Dah siap! Letak Link entri korang kat bawah komen entri ini
5. Fendy akan Review 5 Blog Terbaik.Sebarkan kepada kawan2 lain.
6. Senarai peserta akan dikeluarkan pada 25 Disember.Korang boleh BW peserta.Follow dan tambah kenalan.

Tarikh tutup segmen (25 Disember 2012)



Kelebihan Blogwalking :

  1. mengetahui info-info semasa..
  2. belajar pengalaman baru..
  3. jumpa ramai kawan alam maya..
  4. berkonsi cerita..
  5. boleh up trafik juga.. =P



59 comments:

  1. ada satu GA yang sangat simple husna...mudah sgt nak sertai...ayie dah join... :D

    good luck ya husna...:)

    ReplyDelete
  2. jom join! :)
    http://dairihatiyana.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih jemput yana..
      in shaa Allah ada masa husna join ye..=)

      Delete
  3. dari segmen yang sama

    http://jarikudiy.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    & follow awk juga

    ReplyDelete
  4. mencari entryterbaik 2012..boleh share entry terbaik korang dalam segmen ni,,..jom join

    http://www.jeritpekik.my/2012/12/segmen-bebas-syaratentry-terbaik-untuk.html

    ReplyDelete
  5. Salam dari segmen yang sama ..
    Servis laptop disini :)
    http://youismysoul.blogspot.com/2012/12/anan-computer-enterprise.html

    -->http://youismysoul.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  6. follow sini dari segmen yang sama :)

    jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  7. salam tuan blog..
    singgah sini n follow skali..
    selamat bersegmen dan salam pngenalan..

    heheh^_^

    ReplyDelete
  8. salam kenal :)

    singgah dr segmen yg sama..done follow :)

    jepmputlah singgah di http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum ;)

    datang dari segmen yg sama juga , jom blogwalking sesama ;D

    http://cikpensil.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    balas kunjugan sahabat

    ReplyDelete
  10. singgah balas kunjungan dr segmen yg sama.... :)

    ReplyDelete
  11. Haiii ! Arol datang blogwalking di sini. Walaupun tak join segmen nie. Takpe kan? Hehe! :D

    ReplyDelete
  12. akak pun tgh rilex cool gak nie bw ke blog husna.hiks

    ReplyDelete
  13. Datang dari segmen yang sama :)
    Cantiknyaaaa blog ! :D

    http://sitinurazwanizalife.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  14. salam singgah di blog husna..
    selamat bersegmen hikhikk^_^

    ReplyDelete
  15. singgah dari segmen yang sama :) jemput singgah ke blog saya pula .

    http://missikushi.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  16. Done follow back dari segmen yg sama :D

    http://syiffaroxy.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  17. salam knjungan disini dari segmen.. :)
    follow sini.. #676

    *maaf lambat membalas jejak.. :)

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates