Monday, October 29, 2012

Segmen : Bloglist Akhir Tahun by Liyana Syafiqah


Assalamualaikum w.b.t..




tengah hari ni terasa free sikit.. 
husna nak join segmen cik liyana nie sekaligus support segmen dya.. 
x susah pon.. =D menurutnya, 


1.buat entry bertajuk "Segmen:Bloglist Akhir Tahun by Liyana Syafiqah"
2.Letakkan banner di entry anda..
3.Follow blog Liyana Syafiqah..
4.Link kan entry anda di komen...


bermula 20 oct 12 sehingga 23 nov 12


33 comments:

  1. Assalamualaikum...terima kasih join segmen liyana...
    akhir tahun ni jom kita BW ramai2..^-^

    ReplyDelete
  2. salam...ayu dtg dr segmen yg sama....hehehe

    jom join segmen ayu pulak..

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  3. salam ,ain dari segemne yg sama :) follow and bw sini http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2012/11/segmenbloglist-akhir-tahun-by-liyana.html

    jemput join segmen ain yer .
    http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-follow-blogwalking.html

    ReplyDelete
  4. salam.. bw dari segmen yg sama :)

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/segmenbloglist-akhir-tahun-by-liyana.html

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum...saya suka blog awak...jemput lah ke blog saya..

    ReplyDelete
  6. done follow sini dari segmen yang sama (^__^)

    http://karukordjagaus.blogspot.com/2012/11/segmen-bloglist-akhir-tahun-by-liyana.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/10/jom-join-segmenbloglist-akhir-tahun.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..reena datang dr segmen yg sama..jemputlah follow blog reena..:)

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmenbloglist-akhir-tahun-by-liyana.html

    ReplyDelete
  9. Salam..Yanaa dtg follow sini dari segmen yg same ! Hrp sudi follow balek :)#550
    http://missyanaa.blogspot.com/2012/11/segmenbloglist-akhir-tahun-by-liyana.html

    ReplyDelete
  10. done follow. dari segmen yang sama. sudi2 lah jenguk blog azie,ye. ^^!

    http://missazieni.blogspot.com/2012/11/segmenbloglist-akhir-tahun-by-liyana.html

    ReplyDelete

  11. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat blog tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  12. salam maal hijrah...
    balas kunjungan...
    n follow here...

    ReplyDelete
  13. Asmar dtg sini membalas kunjungan, slm kenal, dah follow balik thanks

    ReplyDelete
  14. balas kunjungan dr segmen yg sama
    done follow

    http://wanznoen.blogspot.com/2012/11/segmen-bloglist-akhir-tahun-by-liyana.html

    ReplyDelete
  15. Selamat berkenalan...
    Kunjungan balas dari Wilma...
    Datang dari segmen yang sama...
    Jadi follower no. 569 :-)

    ReplyDelete
  16. salam kenal...singgah sini balas kunjugan dan lawat-lawat kawasan... follow awak juga... ^_^

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum husna(: tq fr BW. done follow*follow me back*iA(:

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum, datang untuk jenguk kembali. Terima kasih datang blog sy. ^_^ Done follow you.

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum...hai ... sorry baru boleh datang melawat ....saya datang dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmenbloglist-akhir-tahun-by-liyana.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.