Wednesday, October 24, 2012

roti jala @ roti kirai


Assalamualaikum w.b.t..

selamat tengah hari.. dah makan?? makan apa je tengah hari nie?? husna baru je melahap nasi dengan sup ikan.. tekak x dapat nak makan yang berat-berat.. rasa macam ada seketul batu je tersangkut kat kerongkong.. nak telan air liur pon sakit..



beberapa hari yg lepas, adik husna teringin nak makan roti jala.. nak bawak balik asrama katanya.. maka petang tersebut terhasillah roti jala.. *ayat apa nie..-.-' mama bancuh tepung, husna just tolong menjala je.. hehe.. pesen ikut suka hati je nak pusing.. ngeh3~ 












p/s - maaf lar cerita lama, internet rumah gelong..
p/s 2 - ngidam roti jala yg ada inti kat dalam.. =(

21 comments:

  1. sedap..

    husband akak pun sibuk nak roti jala tp akak tak sempat lg nak buat..buat rotinye senang tp mls nak masak kari..hehe

    ReplyDelete
  2. errr..tu makan roti jala lawan dgn apa tu?

    ReplyDelete
  3. @AnneRaini
    haha..cicah sos pon sedap kak..tp pelik lar plak kan..

    @cci
    mkn saja pon sedap..=)

    @Saya Disini
    sedap..sedap..=)

    @MISS Z BERCELOTEH
    husna pon suka jugak..lg2 g ada inti kat dlm..

    @Encik H
    roti jala dengan kari ayam lar en.H..tp mkn saja pon sedap..=)

    ReplyDelete
  4. enaknya cicah bersama gulai daging
    dtg sini follow back
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. sis pun suka mkn roti jala.mkn ngan kari ayam..mmg sedap la :)

    ReplyDelete
  6. uiiii sedap neh! hadoii tingin nak makan pulak neh huhuhu

    ReplyDelete
  7. sedapnye roti jala..dulu arwah nenek sy selalu buat..tapi skrg takde lg dahh..huu

    ReplyDelete
  8. ohoooi... sedao nya... dah lama x pekena roti jalani haa...

    ReplyDelete
  9. wahh.. bestnye roti jala tu. ngidam gak laa~ >.<'

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum

    semoga cepat sembuh.pndai awak pusing kan tempat yang nak wat roti jala tu.jadi gak bentuk

    ReplyDelete
  11. ayie suka jugak mkn roti jala kirai ni... :)

    ReplyDelete
  12. roti jala dekat kedah cer try simpang sebelum nak pegi ke shahab perdana...tepi yg jual air kelapa..mmg mantap la hehehe

    ReplyDelete
  13. aritu, I'm about to make roti jala but pity me, the ingredients are not complete enough. lastly buat curry je .. hihi

    ReplyDelete
  14. Sedapnya.. Dah lama tak makan roti jala..

    ReplyDelete
  15. pandai ak husna kirai roti jala.klu akk mmg fail.takpernah buat sumu q idup

    ReplyDelete
  16. sedapkan roti jala..

    sama la, suami ciksu yg suka dok menjala atas kuali.. hihi

    ciksu bancuh tepung je

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.