Monday, October 29, 2012

kecik lagi dah tiada ibu


Assalamualaikum w.b.t..


selamat petang.. =) masih mood raya lagi.. makan tengah hari tadi pon dengan berlaukkan daging korban.. nasib baik kali nie dapat x banyak.. xderlaa sepanjang minggu tu asyik dengan daging je.. tahun lepas siap aci main BBQ lagi.. rujuk entri sini --> padah terlebih daging korban


dah jauh menyimpang, actually petang nie nak cerita sikit pasal anak buah husna.. 


Muhd Furqan Fahim.. *molek je nama.. >.<

kecik lagi tapi dah x dapat rasa kasih sayang seorang ibu.. isteri kepada sepupu husna telah meninggal sewaktu melahirkan anak sulung mereka.. *no worries sayang, semoga awak dikelilingi orang yg mengasihani awak sepanjang masa.. dan menerima awak apa adanya..


Subhanallah.. besar sungguh pengorbanan seorang ibu.. menurut sumber meninggal sewaktu melahirkan dikategorikan sebagai gugur syahid.. hebatkan.. dan semoga roh si ibu berada di sisi orang-orang yg beriman.. in sha Allah.. =)


sabtu yang lalu husna sekeluarga telah melawat diorang.. ingat nak gomol si kecik tu tapi tidor plak dya.. jadi husna angkut si kecik nie.. berusia 2 bulan..



pon anak buah husna.. keluarga sebelah mama memang dah ramai anak buah.. kecik-kecik plak tu.. dan husna dah dapat gelaran maklong di usia remaja.. ahaks~ =D *kadang malu bila diorang panggil maklong.. >.<


husna memang suka budak-budak.. dalam hati nie dah pikir macam-macam.. dan ada yg terover pikir dah pon.. walhal diri nie belajaq pon x habis lagi.. haha.. 




Sekian dulu~ 


18 comments:

  1. TAG ANDA

    http://yayahnasake.blogspot.com/2012/10/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  2. @yayahnasake
    terima kasih! =)

    @Cik Jannah
    kan..rasa cam nak jadik mak dya je..
    *pulun..-.-'

    ReplyDelete
  3. Saya pun suka budak-budak. Macam nak cubit-cubit ja muka baby. hehe

    ReplyDelete
  4. kesian baby tu. tapi takpe, mak dia menanti dia kat syurga. insyallah :)

    ReplyDelete
  5. @Naziman
    tembam je pipi diorang..=D

    @Rara Nasiha
    in sha Allah..=)

    @pha is
    hehe..ye laa..tp lain rasanya dgn mak sendirik..

    ReplyDelete
  6. sedih bila baca entry ni. Husna leh jadi ibu angkat dia.

    comelnya budak tu.

    ReplyDelete
  7. @wantie
    kesian kan..xpa kak kita bleh jd mak angkat dya..akak pon suka baby jgak kan..=D

    ReplyDelete
  8. Kasihan gak pada baby ini tapi apa nak buat..ianya ketentuan illahi..
    Nasib baik ada banyak yang sayang...

    ReplyDelete
  9. comeii..tapi Allah will jaga dia..disamping org tersayang

    ReplyDelete
  10. sedihnyerr....

    untung laa ada husna leh tolong dodoi kan...

    ReplyDelete
  11. comelnya baby.kesiannya dia.
    husna ni ade ciri keibuan dah ni..hehe

    ReplyDelete
  12. @nabila biela
    sama-sama..tq jugak sebab sudi follow sini..=)

    @Hanif Idrus
    ye kan..tp kesian dya..in sha Allah ramai akan syg..:')

    @Arjuna Silvera
    in sha Allah..=D

    @ayie abas
    sedih jugak..sobs~
    husna bukannya selalu pon ada sana..=D

    @nik ros
    ahaha..xlar kak..husna suka main dgn diorang jee..=P

    ReplyDelete
  13. comeinya baby.kesiannya kecik2 dh kehilangan mak..

    ala baru mklong.akk nie pgkt toklang dh.steady lg..haha

    ReplyDelete
  14. @Puan Kutu
    kesian dya kan kak..=(

    uish..toklang siap..haha..
    tahniah!! =P

    ReplyDelete
  15. Comeynye die...
    Allah sayangkan mak die. Moga org2 sekeliling Melimpahkan kasih syg spt seorang ibu even xsama. Al- Fatihah

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates