Wednesday, December 21, 2016

Kesan Seawal 7 Hari Dengan MNK Magique Skinz Booster Spray


Assalamualaikum w.b.t..


Kesan Seawal 7 Hari Dengan MNK Magique Skinz Booster Spray | perempuan atau lelaki pasti akan mempunyai masalah kulit, walau tak banyak mesti akan ada jugak lah.. tak perlu cakap orang lain, husna sendiri pon ada masalah macam tu.. 

kalau tak tempek bedak tebal-tebal memang tak sah, tapi kadang tu belasah je bare face, tak pun sapu je secalit bedak dan segaris lipbalm, dah siap! lagipon husna bukan reti sangat nak guna make up.. ekekekke.. 😁

Kadang bila keluar bare face tu nasib lah kalau orang pandang kita atas bawah, atas bawah.. hahaha maaf laa tak sempat, nak cepat punya pasal.. cuma nya kalau husna ke kelas, tak leh laa nak buat perkara tak senonoh macam tu, nampak macam anak dara pemalas sangat.. ekekkeke melainkan kalau muka memang sejak azali flawless namati.. 


Tapi sekarang tak lagi, makin bertambah yakin dengan ada nya serum MNK Magique Skinz Booster Spray ni, nak keluar ke kedai dengan muka pucat lesi tak dak secoet bedak pon tak pa dah.. Paling husna suka pepagi sebelum siap nak ke kelas tu, sembur-sembur dulu muka dan leher lepas tu baru calit make up.. dengan cara ni make up akan tahan lebih lama.. 😍

Untuk makluman semua, MNK Magique Skinz merupakan produk anti penuaan #1 keluaran Bumiputera yang setaraf produk antarabangsa dan diedar oleh Hasma Resources Sdn. Bhd. - 1174781 W.. Secara umumnya, serum ini membantu ramai wanita diperingkat umur 30 tahun ke atas.. 

Fun Facts About MNK Magique Skinz Booster Spray!
  • Di Formulasi Dari Korea
  • Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit; Lelaki & Wanita
  • Bebas Dari Unsur Dan Kajian Ke Atas Binatang
  • Tanpa Bahan Kimia Yang Memudaratkan
  • Berdaftar Dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT 150902354 K)
  • Di Uji Secara Dermalogika
  • Keluaran Bumiputera/Islam


Kelebihan MNK Magique Skinz Booster Spray 
  • Membantu menegangkan dan menaikkan wajah
  • Menganjal & menghaluskan struktur kulit
  • Mengecilkan liang pori di wajah
  • Menghilangkan garis halus dan kedutan dengan ketara
  • Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48 jam
  • Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan
  • Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray sebelum mekap)


Testimoni Selepas Seminggu Menggunakan MNK Magique Skinz 

Alhamdulillah lepas seminggu pagi petang siang malam gigih dok main sembur-sembur, tak sangka dah nampak dan rasa kesan minimanya.. kulit muka jadi lembap, parut jerawat pon pelan-pelan beransur mengundurkan diri.. yang tinggal parut demam campak je, tinggalan masa sekolah menengah dulu, sadis betul.. 

Selain itu, serum ni membantu menghilangkan lingkaran gelap bawah mata dan merawat mata sembap.. sebelum nak tidur, lepas cuci muka tu sembur dulu, urut-urut sikit dan dalam pada masa yang sama, ia membantu merawat mata penat kita yang seharian mengadap skrin laptop.. 😍

Kalau nak taw serum ni bau wangi harum semerbak, waktu pertama kali guna hari tu, kawan bilik husna tegur apa benda yang wangi sangat ni, dengan yakin nya husna tunjuk booster spray ni lepas tu sempat laa promosi kejap.. ekekkeke.. 😝

Cara Penggunaan MNK Booster Spray

SIANG & MALAM
1. Cuci muka sebersih-bersihnya.
2. Sembur satu muka – air yang masih ada di muka di dap-dap kan di sekitar mata, urut keatas disekitar kawasan pipi untuk proses lifting and firming, urut kebelakang di kawasan kedutan, dap-dap kan di dagu untuk kurangkan double chin dan biarkan keseluruhan air di muka meresap dengan sendirinya.
3. Kemudian pakai Sunblock.

NOTE: Jika inginkan make up tahan lebih lama, boleh sembur sekali lagi selepas make up!

Untuk pengetahuan, MNK MAGIQUE SKINZ juga berfungsi sebagai night cream, tetapi jika masih ada lagi night cream boleh digunakan selepas sembur cuma pastikan krim tersebut tiada bahan kimia berbahaya..


Terlalu banyak kebaikan dan kelebihan daripada booster spray ni yang tak dapat dinafikan.. Hanya perlu sembur je, tak payah dah nak calit-calit bagai.. Bukan apa segelintir orang tak konsisten jaga muka sebab tak berapa rajin nak calit macam-macam jenis produk.. 

Jadi apa tunggu lagi dapatkan MNK Magique Skinz Booster Spray ini segera dengan harga promosi sementara stok promosi masih ada.. 😄

HARGA PASARAN:
SM: RM 187
SS: RM 197
Postage RM7.00


HARGA PROMOSI(terhad sementara stok promosi masih ada)
SM: RM160
SS: RM170
NOTE: Kalau beli sekarang boleh dapat harga stok diskaun + FREE POSTAGE

Pembelian online melalui ejen-ejen:
+6017 3611 350 (HQ MNK MAGIQUE SKINZ)
+6019 370 0488 ( Kak Jie Stokist)
+6011 3549 7769 Fiza
+6019 251 6682 Fariza



Till then! See ya~

6 comments:

  1. Good info. harga pun boleh tahan.

    Blogwalking kejap kat sini. Jemput join segmen saya. Ada hadiah misteri utk dimenangi.
    http://huseinrider.blogspot.my/2016/12/segmen-pray-4-aleppo-by-husein-rider.html

    ReplyDelete
  2. makin berseri la lepas nih..
    muka berseri dah, bila nk dapat "seri pengantin"? hehehehe

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.