Tuesday, October 18, 2016

Kekal Bertenaga Sepanjang Hari Dengan Mama Muda Juice + Stevia


Assalamualaikum w.b.t..


Kekal Bertenaga Sepanjang Hari Dengan Mama Muda Juice + Stevia | sebagai seorang pelajar sepenuh masa tak sah hidup kalau tak serabut dengan assignment, tutorial, test, paperwork dan segala macam jenis bentuk pekerjaan yang ada.. serabut tu tak laa serabut mana, masih lagi terkawal cumanya badan akan cepat terasa letih dek kerana terpaksa berjaga malam menyiapkan kerja-kerja yang terbengkalai.. biasalaa nama pon student kan, mana reti siapkan semua awal-awal.. dah sampai tarikh akhir baru terhegeh-hegeh bersengkang mata siapkan laporan.. ekekkeke..

cuti pertengahan semester pon makin menghampiri, waktu ni nanti lagi laa, kadang tu dalam seminggu boleh jadi setiap hari ada test, mampu bertabah jelaa.. pagi tadi pon husna baru selesai Test 1 Research Paper, terpaksa berjaga malam tadi, tidor pon sekejap-sekejap je asal boleh hilang mengantuk.. selalu husna kalau nak berjaga malam jenuh bertongkat kelopak mata sebab husna bukan jenis yang senang tak tidor.. husna paling takut kalau kena ganti kelas malam, sebab dah taw 50-50 je husna boleh fokus dalam kelas sebabnya husna ni jenis yang mengantuk awal, tidor pon awal.. kadang kalau terpaksa jugak berjaga malam, husna akan tidor dulu lepas tu baru bangun, erm nak bangun tu pon nauzubillah punya liat.. hahaha..


Alhamdulillah sejak husna amalkan minum Mama Muda Juice + Stevia selama lebih kurang 2 minggu, minum setiap hari pada waktu pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidor, badan husna dah kurang rasa letih.. lagipon sekarang bila tiba hujung minggu husna kerap ulang alik dari rumah ke rumah sewa yang mana masa yang diambil hampir sejam.. memang patut pon amalkan Mama Muda Juice + Stevia ni.. bayangkan sejam pergi balik dengan motor dari Merbok ke Padang Meha, kalau dengar dek orang yang tak biasa, mesti diorang cakap jauh tapi bagi husna yang dah tersangatlah biasa, husna rasa sekejap je sejam tu.. hihihi..


Kebaikan Yang Terdapat Di Dalam Mama Muda Juice + Stevia

  • Menambah Dan Mengekalkan Tenaga Harian
  • Menghilangkan Kelesuan Badan
  • Melancarkan Peredaran Darah
  • Menjadikan Tona Kulit Badan Sekata Dan Lebih Cerah
  • Menjadikan Lebih Payudara Montok Dan Kenyal
  • Mengetatkan  Semula Miss V Yang Longgar
  • Menghilangkan Masalah Keputihan
  • Membakar Lebihan Lemak Dalam Badan
  • Menstabilkan Hormon Dan Haid
  • Menambah Susu Utk Breast Feed
  • Meningkatkan Prestasi Ketika Bersama Suami


Jadi, sesiapa diluar sana yang rasa mempunyai masalah-masalah sedemikian rupa boleh laa amalkan Mama Muda Juice + Stevia ni.. “kawan baik” husna pon bulan ni datang awal dua hari dari tarikh yang dijangkakan.. kalau tak sebelum ni jenuh menunggu, setiap bulan mesti akan lewat tiga empat hari tapi kali ni cepat pulak dya muncul.. hihihi..


Untuk pengetahuan pembaca, Mama Muda Juice + Stevia ini diperbuat daripada bahan-bahan semula jadi seperti:

Kurma – Mengubati gangguan usus dan sembelit..
Delima – Melambatkan proses penuaan..
Pueraria Mirifika & Lobata – Merawat masalah rahim, keputihan dan haid tidak teratur..
Kacip Fatimah & Manjakani – Mengetatkan dan mengharumkan vagina..
Akar Serapat – Melancarkan peredaran darah ke organ wanita..
Collagen – Meningkatkan keanjalan, ketegangan dan kelembutan kulit..
Garcinia Combogia – Menghadkan pengumpulan asid lemak dan kolesterol dalam badan..
Kunyit & Halia – Sangat pantas dalam penyembuhan luka (wanita selepas bersalin)..
Mascotek – Mengecutkan saluran peranakan dan merapatkan pintu rahim..
Stevia – Pemanis semula jadi yang tidak mengandungi kalori..



Cara Pengambilan Mama Muda Juice + Stevia

Sangat sesuai di ambil ketika bangun pagi perut tengah kosong dan malam sebelum tidor..
Sukatan yang disarankan hanya 20ml sehari, jadinya 10ml pagi dan 10ml lagi malam..

Rasa juice ni memang sedap, rasa masam manis buah.. dulu masa memula husna macam takut-takut nak rasa, siap guna hujung lidah rasa dulu, sekali bila dah taw apa rasanya, tetiap hari asyik tertunggu bila waktu nak minum Jus Mama Muda + Stevia ni.. hihihi..


Harga Mama Muda Juice + Stevia


Harga asal sebotol RM99 tapi untuk lebih penjimatan, boleh beli 2 botol dengan hanya RM150.. tapi dengan syarat mesti sertakan kod promo MMHUSNA semasa pembelian.. terhad kepada 10 pembeli terawal sehingga 30 November 2016.. cepat hubungi hotline 012-354 7392..

Untuk maklumat lanjut, boleh layari;




Till then! See ya~

14 comments:

  1. Wow husna macam best je..lgpun tgok dia punya kandungan makanan sunnah kan...

    ReplyDelete
  2. macam best tgok juice ni..packaging pun cantik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan setakat best tgk je cik tom, rasa dan kesannya pon boleh tahan.. inshaAllah..

      Delete
  3. Replies
    1. kak el patot ada sebotol nih.. baru bertambah² tenaga.. hihihi..

      Delete
  4. wah kekal bertenaga bagus...baru dapat memaksimakan aktiviti seharian

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu abg long! rasa aktif sepanjang hari, haa gituu..

      Delete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.