Tuesday, April 12, 2016

Rexona Fresh Protect Kit, Terima Kasih WOOP



Assalamualaikum w.b.t..


Rexona Fresh Protect Kit, Terima Kasih WOOP | akhirnya tibalah giliran husna.. muehihi ingatkan tak dapat dah sebab orang lain yang sertai contest ni dah berkurun lama dapat.. lagipon tak yakin jugak akan dapat sebab seingat husna takde sertai memana contest WOOP-Women Of Opinion dalam facebook jadi buat tak tahu jelaa walaupun dalam hati nak jugak! kahkahkah..


Sewaktu terima kit nih rasa seronok tak hingga, uishh benda percuma kan siapa tak nak! :p lagipon husna memang pengguna setia Rexona kot, aicehh, haa kan dah jimat sebotol.. sebotol lagi pass bagi ke abah husna.. ini kalau kat kedai total untuk dua botol harganya lebih kurang RM20.. waktu tengah sengkak, nak beli sebotol pon berkira tahu! Kihkihkih..


jadi siapa yang tak join WOOP lagi sila berbuat sedemikian sekarang jugak!

klik gambar untuk join..;)

Alahh setakat jawab soalan je lepas tu kumpul mata.. dah banyak nanti boleh laa tebus untuk memana barang yang rasa berkenan dihati.. dalam WOOP nih ada dua jenis misi; misi harian dan misi besar.. misi harian nih ada soalan yang ada mata dan ada jugak soalan yang takde mata.. nak kumpul banyak mata senang je, selesaikan misi besar.. kat situ boleh sesenang je dapat beratus-ratus mata.. hihihi..


yang atas nih akaun husna dengan mata berjumlah 685, setakat nih tak tebus memana barang lagi.. tak de barang yang menarik perhatian dan saja nak tunggu yang worth redeem! hihihi..



Till then! See ya~ 

15 comments:

  1. yui pun dh dpt rexona ni..

    hee point yui bru 485..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laaa tgk yui post hari tu.. terus tak sabar tunggu giliran husna.. hihihi..

      point tu husna buat yg mana sempat dan senang je..:D

      Delete
  2. hai husna.singgah dari bloggerutara=)) jarang pakai rexona..kena cuba nih he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai! hihi..
      untuk husna itu je yg sesuai.. tu yg stick dgn dya je..:)

      Delete
  3. kak muni tak pkai rexona..tp en suami memang pkai.senang tak ni soalannya? nk jugak benda free.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang tu senang laa jgk tp ada masa husna pon malas nak layan..
      tp bila dah selalu check plus dgn xde mende nak buat baru bleh layan.. hihihi..

      Delete
  4. cik en dapat dh lama.. tp lupa nk guna.. ahhaha.. tgh trunggu pe yg best lg

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum... husna,

    rexona nie.. memamng bagus kalau pkai.. kekal kering.

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumsalam, hai mselim..
      yup! husna suka sbb bau dya wangi dan fresh..:)

      Delete
  6. k.el pun dapat gak..tapi bau dia x berkenan

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.