Wednesday, August 26, 2015

Penubuhan Logo Rasmi Blogger Utara


Assalamualaikum w.b.t..


Hi..


Logo Rasmi Blogger Utara | lebih kurang seminggu yang lalu pada tanggal 19 ogos 2015 telah terlancarnya logo rasmi Blogger Utara.. logo kreatif yang direka khas oleh blogger Cik Pinz pemilik blog Cerita Orang Bujang ini mempunyai empat warna dan hashtag blogger utara.. empat warna tersebut melambangkan empat buah negeri utara iaitu Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak yang di ambil daripada bendera rasmi negeri memasing..

#BloggerUtara mempunyai ahli seramai 30 orang.. buat sementara waktu..**
disini husna sertakan senarai nama dan pautan ke blog mereka.. jom sama-sama kenali dan jangan lupa tinggalkan jejak anda.. inshaAllah jika ada kelapangan masa akan dijejak kembali.. selain bertukar dan berkongsi pendapat, boleh menambah bilangan kenalan alam maya..:)



jom ikuti dan sertai kami di Facebook Page Blogger Utara dan hashtag Blogger Utara (#bloggerutara) di instagram..


Till then!! See ya~



27 comments:

  1. Alhamdulillah..semoga #bloggerutara makin maju..dan ikatan ukhwah kita bertambah rapat..Aamiiin!

    ReplyDelete
  2. salam singgah sini dik...wahh....beratnya dah ada logo rasmi....tahniah blogger utara...

    ReplyDelete
  3. macam mana nak join.. tahniah #bloggerutara

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. masuk bakul angkat sendiri nampak.. hahahaha

      Delete
  5. jom ramai-ramai gunakan #BloggerUtara

    terbaik husna...

    ReplyDelete
  6. Bagusnya..meriah skit bila buat grup camni..

    Salam perkenalan...i org loq staq

    ReplyDelete
  7. saya pun blogger dari utara. boleh join ka? :)

    ReplyDelete
  8. hai org di sana...org di sini dh dtg jenguk

    ReplyDelete
  9. nanti nak tiru korang punya ayat ni jugak la. tak buat lagi entry BU. dalam IG update dah

    ReplyDelete
  10. hehehe.. nina pun tak update lg pasal ni. makin banyak follower #BU

    ReplyDelete
  11. nak juga joint ...
    http://nuurasrar81.blogspot.my/

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates