Friday, November 14, 2014

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 4)


Assalamualaikum w.b.t..


Haaa!

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman dah masuk edisi yang keempat..Macam biasa la GA ni dibuat sempena untuk memberi penghargaan utk korang yang still datang blog Sally walaupun tuan blog dia tgh sibuk bercuti...So, siapa nak souvenirs daripada Korea..? Hehehe...Kalau nak, sila la ikuti syarat-syarat dibawah ye...

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html



Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, dan Like Fanpage Sally & Fanpage The Sister's Closet
  2. Buat satu entry bertajuk Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 4).
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Sally akan gunakan khidmat Uncle Random.org untuk pilih 5 orang blogger ye...
  6. Segmen ini akan berlangsung dari 6th November 2014 - 16th November 2014 (11.59 pm waktu Malaysia)



Segmen Blogwalking November


Assalamualaikum w.b.t..




Nama Pena : Husna Zahidi
Negeri Kelahiran : Kedah Darul Aman ^_^V



Wednesday, November 12, 2014

Wordless Wednesday #54


Assalamualaikum w.b.t..




cara pertama

cara kedua

cara ketiga

cara keempat

cara kelima

cara keenam

cara ke tujuh

cara ke lapan

cara ke sembilan

rekaan untuk meroti, ilham buat sang pembakar, memacam bentuk punya dok ada.. kita nak bakar tak jadi-jadi lagi.. hewhewhew.. sumber kita facebook je.. boleh copy paste untuk tatapan masa rajin..:)

ish tetengah lapaq ni dapat bayangkan tak roti ni menggebu, masuk dalam mulut.. dengan penuh nikmat rasa macam nak kunyah tapi tak maw telan.. gittew punya propa.. bheheheee..


Till then!! See ya~






Wednesday, November 05, 2014

Wordless Wednesday #52


Assalamualaikum w.b.t..




hospital budak

hospital budak

hospital budak

hospital budak

hospital budak

hospital budak

salah satu hospital yang memberi perkhidmatan untuk kanak-kanak.. happy giloss suasana dya.. kalau macam ni, bukan budak je tak maw balik, mak pak budak pon tak berganjak bontot.. hewhewhew..

untuk lebih gambar, google je Sanford Children's..


Till then!! See ya~








Tuesday, November 04, 2014

Giveaway By Mamaniza.com


Assalamualaikum




Mamaniza melancarkan sekali lagi Giveaway by Mamaniza.com berserta dengan para sponsor yang cukup hebat berserta engan tawaran hadiah yang menarik pasti akan memikat hati kalian.

Tujuan GA ini dijalankan adalah : untuk mengeratkan lagi hubungan antara sesama blogger. Saling kenal mengenali antara satu sama yang lain. Selain itu, kita juga menambah rakan-rakan baru dalam senarai followers kita.

Follow Blog:


Like FB:



Syarat utama:

1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.

2. Buat entri bertajuk Giveaway By Mamaniza.com

3. Copy coding yang telah disediakan dan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.

4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.

5. Giveway ini akan berlangsung pada 3 Nov pukul 12 tengahari dan berakhir pada 10 Nov 2014 pada  12 tengahari juga.

6. Pemenang akan diumumkan pada 13 Nov 2014 berdasarkan random.

Hadiah Giveaway by Mamaniza.com:

Wang Tunai RM 50 - Top Refferal by Mia Liana
Paper beg - Mamaniza
Kain sulam pasang - Fuza Musa
Shawl - Farahuda
Shawl manik juntai - Shalimar
Bawal, keychain dan masker - Alise
Buku Tetamu Istimewa - Cikgu Helmi
Herblax dan halfmoon bead shawl - Norhana (IbuHana)
Keychain - Norihan
Top up RM 5 - Fatihah Fazlin dan Azwar Syuhada
Misteri - Farah Wahida dan Kathy




Sunday, November 02, 2014

September & October 2014 Top Commentators Award


Assalamualaikum w.b.t..


Hi. happy Sunday!! dan selamat berpuasa pada yang berpuasa hari ni.. terasa cepatnya masa berlalu, kejap je dah masuk bulan November.. dah hari yang kedua plak tu..-..-

husna hari-hari kat ofis mesti akan dengar sorang ofismate husna ni merungut lepas dya tengok jam di dinding, sebagai contoh “laa dah pukul 4 petang ke, cepatnyaa, rasa macam tak buat apa-apa pon.. ish takut kan masa sekarang ni..”

tapi lain pulak dengan ofismate sorang lagi nih, “ai rasa minggu ni masa berjalan sangat lambat, ai dok ingat sabtu dah hari ni rupanya baru jumaat..” hahaha biasalaa orang yang sibuk memang terasa masa berjalan dengan pantas, berbeza dengan orang yang tak buat apa-apa..

oraite! bagi menyambut bulan baru ni, like always, tradition of a blogger, mesti akan umumkan senarai pengomen tegar blog memasing kan.. husna ada dua senarai iaitu bulan 9 & bulan 10..  

September 2014
Oktober 2014

tersenarai mahupun tidak, tahniah dan jutaan terima kasih ye buat semua pembaca.. walaupun entry asyik tenggelam timbul, tenggelam lepas tu tak timbul-timbul ternyata masih ada yang sudi datang membaca.. :')

reward kepada mereka yang tersenarai ni husna akan review site setiap sorang.. eden dah rasa macam lama tak review terasa rindu bonar.. ekekekke..


Till then!! See ya~










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.