Sunday, November 02, 2014

September & October 2014 Top Commentators Award


Assalamualaikum w.b.t..


Hi. happy Sunday!! dan selamat berpuasa pada yang berpuasa hari ni.. terasa cepatnya masa berlalu, kejap je dah masuk bulan November.. dah hari yang kedua plak tu..-..-

husna hari-hari kat ofis mesti akan dengar sorang ofismate husna ni merungut lepas dya tengok jam di dinding, sebagai contoh “laa dah pukul 4 petang ke, cepatnyaa, rasa macam tak buat apa-apa pon.. ish takut kan masa sekarang ni..”

tapi lain pulak dengan ofismate sorang lagi nih, “ai rasa minggu ni masa berjalan sangat lambat, ai dok ingat sabtu dah hari ni rupanya baru jumaat..” hahaha biasalaa orang yang sibuk memang terasa masa berjalan dengan pantas, berbeza dengan orang yang tak buat apa-apa..

oraite! bagi menyambut bulan baru ni, like always, tradition of a blogger, mesti akan umumkan senarai pengomen tegar blog memasing kan.. husna ada dua senarai iaitu bulan 9 & bulan 10..  

September 2014
Oktober 2014

tersenarai mahupun tidak, tahniah dan jutaan terima kasih ye buat semua pembaca.. walaupun entry asyik tenggelam timbul, tenggelam lepas tu tak timbul-timbul ternyata masih ada yang sudi datang membaca.. :')

reward kepada mereka yang tersenarai ni husna akan review site setiap sorang.. eden dah rasa macam lama tak review terasa rindu bonar.. ekekekke..


Till then!! See ya~










12 comments:

  1. jalan-jalan sini..tahniah semuanya... :D

    ReplyDelete
  2. singgah jalan2 sini. wahhhh!! bestnya! tahniah semua!

    ReplyDelete
  3. ehee, akhirnya nama akak pun ada kat sini
    thanks husna :)

    ReplyDelete
  4. Asslmkm husna.. Lma akk x singgah kn.. Bby dh besar bnyk rkan.. Terjah mna dan je.. Ehhh, dlm x terjah sngt tu tersangkut juga tuk bln 10 ye.. Hihi

    ReplyDelete
  5. Ehhh.. Lupaa.. Tahniah juga buat rakan rakan yang tersenarai.. :)

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.